A rajt volt a győzelem kulcsa

"Nagyon köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek."
 
 

A rajt volt a győzelem kulcsa

"Nagyon köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek."
 
 
 
 
 

A rajt volt a győzelem kulcsa

"Nagyon köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek."

Lewis Hamilton a Forma-1-es Magyar Nagydíj startja után az egyes kanyarban átvette a vezetést, és utána már csak a kerékcsere alkalmával adta át a vezetést csapattársának. Rosberg bár a futam során kétszer is közel került csapattársához, valójában nem került lőtávolon belülre.

- A rajt volt a győzelem kulcsa – mondta az M4Sport.hu információi szerint Hamilton a futamot követően. - Jól sikerült elkapnom. Hirtelen ott volt mellettem Daniel, de szerencsére sikerült elöl maradnom. Az autó remekül üzemelt. Voltak meleg helyzetek, a forgalom okozott némi nehézséget. Mindenki keményen dolgozik a csapatban, így nekik is köszönöm ezt a sikert.

Lewis Hamilton egész hétvégén szuperlatívuszokban beszélt a hazai szurkolóiról, így a győzelme után sem feledkezett meg róluk:

- Szintén nagyon köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek.

Jegyzőkönyv. Magyar Nagydíj, (70 kör, 306.63 km): 1. Lewis Hamilton (brit, Mercedes), 2. Nico Rosberg (német, Mercedes), 3. Daniel Ricciardo (ausztrál, Red Bull-TAG Heuer), 4. Sebastian Vettel (német, Ferrari), 5. Max Verstappen (holland, Red Bull-TAG Heuer), 6. Kimi Räikkönen (finn, Ferrari).

Az összetett verseny állása: 1. Hamilton 192, 2. Rosberg 186, 3. Ricciardo 115, 4. Räikkönen 114, 5. Vettel 110, 6. Verstappen 100 ponttal.

A konstruktőrök versenyében: 1. Mercedes 378, 2. Ferrari 224, 3. Red Bull-TAG Heuer 223, 4. Williams-Mercedes 94, 5. Force India-Mercedes 74, 6. Toro Rosso-Ferrari 45 ponttal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.