A közmédiában nem hír...

Orbánra paradicsomot dobtak Tusnádfürdőn.
 
 

A közmédiában nem hír...

Orbánra paradicsomot dobtak Tusnádfürdőn.
 
 
 
 
 

A közmédiában nem hír...

Orbánra paradicsomot dobtak Tusnádfürdőn.

A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben, írja az erdely.ma. A hirado.hu portálon, a közmédia híreinek gyűjtőoldalán azonban nem találtuk nyomát a hírnek.

A hirado.hu keresőjébe beütöttük a „paradicsom” szót, amire a tegnapi dátummal csupán az „Úgy érzik, féláron adják a zöldséget – szegedi piaci panaszok” hírt kaptuk, miközben az információ tegnap már keresztül-kasul bejárta a netet.

A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban tartott előadását és a kérdésekre adott válaszait.

A két fiatalt a csendőrök előállították és pénzbüntetést róttak ki rájuk. A dobálók nem tudták megindokolni, hogy miért folyamodtak a vélemény-nyilvánítás ezen módjához – írja a 168 ÓO információi szerint az erdely.ma.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.