„Kubatov, takarodj!”

Zúgott a ferencvárosi szurkolótábor a Hősök terén...
 
 

„Kubatov, takarodj!”

Zúgott a ferencvárosi szurkolótábor a Hősök terén...
 
 
 
 
 

„Kubatov, takarodj!”

Zúgott a ferencvárosi szurkolótábor a Hősök terén...

A Ferencvárosi Torna Club elnöke (egyben a Fidesz képviselője és alelnöke), Kubatov Gábor, illetve a stadionban beléptetéshez és azonosításhoz használt vénaszkenner ellen tüntettek a klub szurkolói szombaton a budapesti Hősök terén, illetve a Fidesz székházánál és a Grupama Arénánál. Helyszínen lévő tudósítónk szerint mintegy ezer ember gyűlt össze, zömmel fehér pólóba öltözve.

A szurkolók transzparensein “Politikamentes Ferencvárost!”, “Nem vagyunk bűnözők”, Listás, takarodj!” és “Újra 50-es évek” feliratokat lehetett látni. A tüntetők a klubbot éltető jelszavakat skandáltak, de felzúgott a “Kubatov, takarodj!” rigmus is. A tüntetés ettől függetlenül békésen zajlott, tudósítónk szerint annak a nőnek sem lett bántódása, aki a tömeggel szembemenve a Fideszt éltette.

A Fidesz székháza előtt Hamberger Ádám a klubvezetés által a stadiunból kitiltott vezérszurkoló arról beszélt: a klub történetének legsötétebb időszakát élik, de ha Kubatov tíz évig marad hivatalban, akkor ők 11 évet várnak, mert egyetlen politikusnak sincs helye a magyar futballban.

Visszautasította azokat a vádakat, amelyek szerint a meccseket bojkottáló szurkolókat a Jobbik támogatná, és azt állította, sok zsidó és cigány is van a soraik közt. Azzal élcelődött a 24.hu tudósítása szerint, hogy ha valóban támogatja őket a Jobbik, akkor kérik a pénzt a párttól.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.