Nem volt esélye a Balmazújvárosnak

Csak a találkozó kezdetéig volt kérdéses a három (futsal)pont sorsa.
 
 

Nem volt esélye a Balmazújvárosnak

Csak a találkozó kezdetéig volt kérdéses a három (futsal)pont sorsa.
 
 
 
 
 

Nem volt esélye a Balmazújvárosnak

Csak a találkozó kezdetéig volt kérdéses a három (futsal)pont sorsa.

A futsal NB I. harmadik fordulója előtt a vendég, e sportágban már sok szép sikert elért Berettyóújfalu két győzelmet tudhatott magáénak. A házigazdák egy-egy döntetlennel és hárompontos sikerrel várták a joggal rangadónak titulálható összecsapást.

Fantasztikusan kezdett a Madarász-legénység: a végig nagyszerűen játszó Tatai a tizedik perc táján két perc alatt kétszer is betalált, 2:0. A félidő befejezése előtti minutumban pedig Boromisza D. növelte háromra az előnyt, 3:0.

Fordulás után minden ott folytatódott, ahol elkezdődött: Boromisza D. újabb találata után Tar, majd Tatai (immár harmadszor!) is betalált, s a meccs előtt még szinte elképzelhetetlen 6:0-at mutatott az eredményjelző tábla. (Ebben az is közrejátszhatott, hogy a vendégek szakvezetője ragaszkodott a támadásaik közbeni kapusnélküli játékhoz...) Mintegy fél órányi küzdelem kellett ahhoz, hogy az újvárosiak először betaláljanak, 6:1. Az utolsó két percben még egy-egy alkalommal rezdültek a hálók (7:2), s utána kezdődött az ünneplés...

Jegyzőkönyv. Futsal NB I., 3. forduló: 1. FCV – MVFC-Berettyóújfalu 7:2 (3:0). Veszprém, 500 néző. V.: Czene-Joó, Gál. Veszprém: Schmidmajer – Fehér, Boromisza D., Füzy, Püspök. Csere: Bognár, Tatai, Boromisza G., Tar, Gulyás, Hoffer. Edző: Madarász János. Berettyóújfalu: Mezei – Kovács I., Rábl, Gál, Szabó P. Csere: Trencsényi, Nagy D., Nagy I., Magyar, Kondás, Harmati, Vékei. Edző: Turzó József.

Gólszerzők: Tatai (10., 11., 26.), Boromisza D. (19., 25), Tar (26.), Fehér (40.), ill. Szabó P. (29.), Gál (38.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.