Gyümölcsfákat kellett kivágni...

Rogán Antalék helikopterezése újabb fejezettel bővült.
 
 

Gyümölcsfákat kellett kivágni...

Rogán Antalék helikopterezése újabb fejezettel bővült.
 
 
 
 
 

Gyümölcsfákat kellett kivágni...

Rogán Antalék helikopterezése újabb fejezettel bővült.

Első körben a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője azt állította, hogy csak a nyírségi esküvőn merült fel az, hogy helikopterrel utazzanak vissza Budapestre vasárnap délelőtt. Azonban az MNO cikke szerint kiderült, hogy a helikopter szombat délután 16.24-kor elindult Budaörsről Kisvárda irányába, és a szemtanúk szerint akkor érkezhetett meg, amikor Rogánék is megérkeztek a lagziba.

A Népszabadság munkatársai bejárták az esküvő helyszínét és a környékét. Egy nyírtassi traktoros azt mondta nekik, hogy már az esküvő előtt egy héttel egy nagy H-jel felrajzolásával várták a a helikoptert, de miután kiderült a miniszter útja, „a főnök gyorsan eltüntette a munkásokkal a nyomokat. Az embereinek meg azt mondta, fogják be a pofájukat, vagy ki lesznek rúgva”.

A lap szerint a helikopter eredetileg Nyírtasson szállt volna le, de valamilyen okból kifolyólag megváltoztatták Kisvárdára. A Népszabadság újságírói a helyszíni szemlén azt látták, hogy a leszállópálya egy darabot kihasít egy meggyfaültetvényből, így azt feltételezik, hogy még gyümölcsfákat is ki kellett vágni ahhoz, hogy Rogánék minél közelebb szállhassanak le az esküvő helyszínéhez. Szerintük ezt a feltételezést támasztja alá az is, hogy a terep mellett egy markológép pihent.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.