"Jelentéktelen ügy"

Lesöpörte a Fidesz a Jobbik kötvényes javaslatát.
 
 

"Jelentéktelen ügy"

Lesöpörte a Fidesz a Jobbik kötvényes javaslatát.
 
 
 
 
 

"Jelentéktelen ügy"

Lesöpörte a Fidesz a Jobbik kötvényes javaslatát.

- A Fidesz-frakció szerint a letelepedési kötvény jelentéktelen ügy az alaptörvény módosításhoz képest, ezért nem indokolt, hogy jobbikos javaslatra az alkotmánymódosítást megelőzően szavazzanak a letelepedési kötvény megszüntetéséről – mondta Kósa Lajos, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője a Házbizottság hétfői ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

- A Jobbik kérésére rendkívüli ülést tartott a Házbizottság, mert az ellenzéki párt kezdeményezte, hogy a letelepedési kötvény megszüntetésével kapcsolatos törvényjavaslatukat az Országgyűlés házszabálytól való eltéréssel úgy tárgyalja, hogy a szavazást még kedden, az alaptörvényről szóló határozathozatal előtt tartsák meg – közölte Kósa Lajos a HVG.hu információja szerint.

A Fidesz-frakció vezetője szerint viszont a Házbizottság nem támogatta ezt a kezdeményezést, a Fidesz-frakció megítélése szerint semmi indoka nincs a rendkívüli tárgyalásnak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.