Lemondott Gyárfás Tamás

Hosszú Katinka nem csupán a vízben nyert...
 
 

Lemondott Gyárfás Tamás

Hosszú Katinka nem csupán a vízben nyert...
 
 
 
 
 

Lemondott Gyárfás Tamás

Hosszú Katinka nem csupán a vízben nyert...

Lemondott Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. A hír közlése bő egy másodperc, de több mint másfél év olykor nyilvános, olykor a kulisszák mögött zajló harca előzte meg, ami kezdetben elsősorban a MÚSZ elnöke és a Hosszú házaspár között zajlott.

Hosszú Katinka november 15-én adott ki egy hosszú nyílt levelet, aminek a végén távozásra szólította fel Gyárfást. Válogatott úszók és edzők is csatlakoztak a háromszoros olimpiai bajnok és férje mellé, változásokat sürgettek a szövetség működésében a 24.hu információi szerint.

Ezt a nyomást már a veszettül ütésálló Gyárfás Tamás sem bírhatta ki (ráadásul a vizes-vb héten bemutatott kabaláival ismét mellényúltak, Bol-Dog után már másodszor), holott az elmúlt 23 év alatt többször is mesterien talált utat a politika és a sportpolitika útvesztőiben.

Hosszú Katinka napokkal ezelőtt titokzatosan úgy fogalmazott Facebook-oldalán, hogy “mindenki azt kapja, amit megérdemel”.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.