Gólzápor a hazai évzárón

Döcögős kezdés után 7:2-re kiütötte a sereghajtó Bőnyt az 1. Futsal Club Veszprém.
 
 

Gólzápor a hazai évzárón

Döcögős kezdés után 7:2-re kiütötte a sereghajtó Bőnyt az 1. Futsal Club Veszprém.
 
 
 
 
 

Gólzápor a hazai évzárón

Döcögős kezdés után 7:2-re kiütötte a sereghajtó Bőnyt az 1. Futsal Club Veszprém.

Idei utolsó hazai fellépésén az újonc, eddig mindössze egyetlen pontot gyűjtő Bőnyt fogadta a Veszprém a futsal élvonal hétfői játéknapján. A bakonyiak kiváló őszt produkáltak, azonban az utolsó két bajnokijukat egyaránt elvesztették, remek alkalom kínálkozott tehát a javításra és a dobogós hely visszaszerzésére.

Nem úgy kezdődött az összecsapás, hogy nagy gólkülönbségű helyi győzelem születik. Mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, ám azok kihasználásával adósak maradtak a játékosok. Végül a 17. percben tört meg a jég: Finta átadását Püspök kotorta a vendégek hálójába, 1:0.

Fordulás után még mintegy öt percig változatlan volt a játék képe, de aztán Füzy lövése után a 25. percben megtört a jég, 2:0. További egy percen belül - Püspök és Tar révén - már 4:0-at mutatott az eredményjelző tábla. Lendületbe jöttek a hazaiak, a 29. percben Tatai ötre növelte az előny az összeroppantó újoncokkal szemben. A hajrában kissé kiengedtek a vendéglátók és a valamelyest "felébredő" Bőny ezt a játékrészt 2:2-re hozta. A végeredmény azonban még így is 7:2 lett.

Mivel a Dunaferr 4:4-es döntetlent ért el az Aramis vendéglátójaként, az 1. FCV visszavette második helyét a tabellán. A bakonyi gárda pénteken a Berettyóújfalu vendégeként zárja az idei küzdelmeket.

Madarász János értékelése a klub honlapjának tudósítása szerint: – Behúztuk a kötelezőt. Az első félidei játékunkkal nem vagyok elégedett, a másodikban viszont kiszolgáltuk a közönséget, szép gólokat lőttünk. Van még egy mérkőzésünk idén, azt is szeretnénk megnyerni.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, 11. forduló: 1. FCV – Bőny 7:2 (1:0). Veszprém, 600 néző. V.: Futó (Czene-Joó, Török). FCV: Spandler – Bognár, Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Püspök, Füzy, Tar, Erdősi, Sándor. Edző: Madarász János. Gólszerzők: Püspök (17., 26.), Füzy (25.), Tar (26.), Tatai (29., 36.), Finta (36.), ill. Bieder (33.), Nyíregyházky (38.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.