Így lehet tervezni...

TAO pénzből kerti tavat és sportcsarnokot kap Felcsút.
 
 

Így lehet tervezni...

TAO pénzből kerti tavat és sportcsarnokot kap Felcsút.
 
 
 
 
 

Így lehet tervezni...

TAO pénzből kerti tavat és sportcsarnokot kap Felcsút.

Nem titok, hogy 2011 óta a taópénzek állandó nyertese a felcsúti fociakadémia. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt öt évben rekordösszeg, összesen 14 milliárd forint folyt be az alapítvány kasszájába. Legutóbb közel 3 milliárd forintos taótámogatást kaptak, most pedig az is kiderült, mire költik a pénzt.

A tervek látványosak, 1,8 milliárd forintból felhúznak egy sportcsarnokot, 636 millió forintot parkosításra szánnak, az engedélyeztetésre és a kivitelezési tervekre pedig 90,5 millió forintot kapott a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány – írja az Mfor.

A portál kitér arra, hogy a sportcsarnok két szabványos, kézilabdaméretű, edzésre is alkalmas pályát foglal magában, az egyikhez lelátórendszer is épül. Helyet kap még az épületben tárgyaló, előadói terem és persze a kötelező öltöző is.

Ami a parkosítást illeti, a program szerint „a tervezett zöldfelület jellegében, elrendezésében igazodik az akadémia területén eddig kialakított zöldfelülethez”. Az, hogy füvesítenek és fákat telepítenek, magától értetődő, annál inkább meglepő azonban az MNO értesülései szerint, hogy helyet kap még egy kerti tó is.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.