Elúszott az üdülési jog!?

Mészáros Lőrinc lett az új tulajdonos...
 
 

Elúszott az üdülési jog!?

Mészáros Lőrinc lett az új tulajdonos...
 
 
 
 
 

Elúszott az üdülési jog!?

Mészáros Lőrinc lett az új tulajdonos...

A Bors értesülései szerint évtizedre előre megvásárolt üdülési joguktól estek el többen is a balatonalmádi Ramada Hotelnél, miután Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, nagyvállalkozó lett az új tulajdonos.

December elején számoltak be róla, hogy a gázszerelőből lett milliárdos a balatonalmádi Ramada hotel megvásárlásával gyarapította hotelláncát. Majd december elején az is kiderült, hogy a Mészáros stábja vette át az ellenőrzést a Hunguest Hotels Zrt. felett. Arról nincs hír, hogy Mészáros mekkora összegért szerezhette meg a négycsillagos Ramada hotelt.

A napilap úgy tudja, hogy az érintettek olyan levelet kaptak, amelyben arról tájékoztatják őket, hogy  az üdülési jog lehetősége megszűnt a Ramada hotelben és nem kaptak biztosítékot a már kifizetett jog fennmaradására. A cikk szerint évekkel ezelőtt többen is 20-30 évre előre vásároltak üdülési jogot: 4-500 ezer forintot is kifizettek még az előző tulajdonos, Wossala György cégének, hogy cserébe évente egyszer 1-1 szabadon választott hetet a szállodában tölthessenek.

A lap megkereste Mészáros Lőrinc érdekeltségét, az R-Kord Kft-t azzal kapcsolatban, hogy mit tudnak javasolni az érintett vendégeknek, de nem kaptak választ.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.