Elismerte a kormánybiztos,...

...hogy kamu Dagály-látványtervekkel etették a közvéleményt.
 
 

Elismerte a kormánybiztos,...

...hogy kamu Dagály-látványtervekkel etették a közvéleményt.
 
 
 
 
 

Elismerte a kormánybiztos,...

...hogy kamu Dagály-látványtervekkel etették a közvéleményt.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Fürjes Balázs kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztost a Dagály Úszóarénáról kérdezte Rónai Egon. A műsorvezető megjegyezte: az uszodához készült egy „csilivili” látványterv, a kész épület viszont még csak nem is hasonlít arra, amit a közvéleménynek tervként bemutattak.

Fürjes Balázs erre úgy reagált:

- Nehéz úgy vitatkozni, hogy nem tényszerű, amit mond. Nem készült terv.

A nyilvánosságnak bemutatott rajzokról azt mondta:

- Az egy blöff volt. Az a helyzet, hogy az egy látványterv volt. Villámgyorsan valakiknek elő kellett varázsolni egy látványtervet.

- Magyarán szólva egy blöff tervet beadtunk a Nemzetközi Úszó Szövetségnek, átvertük őket, aztán most fogadják el, amit sikerült ugyanannyi pénzből felépíteni – mondta erre a 168 ÓO cike szerint Rónai Egon.

A kormánybiztos szerint a szövetség ódákat zengett az épületről. Ilyen gyorsan, világszínvonalon nem láttak még uszodát felépülni, ezt Fürjes szerint maga Nemzetközi Úszó Szövetség elnöke jelentette ki.

Fürjes szerint a Komjádi Uszoda 30 éve megérett a felújításra, ezt nem lehet a vizes vb költségeihez írni. Hozzátette: ma még nincs itt az ideje annak, hogy a 2028-as olimpiai rendezés esélyeiről beszéljünk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.