Dunaújváros nem fizet...

A Fidesz-többségű város lemondja Habony Árpád lapját.
 
 

Dunaújváros nem fizet...

A Fidesz-többségű város lemondja Habony Árpád lapját.
 
 
 
 
 

Dunaújváros nem fizet...

A Fidesz-többségű város lemondja Habony Árpád lapját.

Dunaújváros közgyűlése pénteken kezdeményezte a szerződésbontást a Modern Média Grouppal. Ezt a Jobbik országgyűlési képviselője, Pintér Tamás jelentette be szombaton. Pintér közleményében hozzátette, hogy a párt saját sikerének tekinti Habony Árpád tavaly indított lapjának lemondását.

- A Jobbik kezdettől fogva tiltakozott a Lokál támogatása ellen. Alig egy hónap alatt 1500-an csatlakoztak a párt tiltakozó kezdeményezéséhez, amikor aláírásukkal nemtetszésüket fejezték ki – tette hozzá Pintér.

A Jobbik figyelmeztette Cserna Gábor polgármestert és a fideszes városvezetést, hogy tartózkodjon minden ehhez hasonló „közpénzpazarlástól” – írta a Magyar Nemzet.

Februárban a fideszes többségű képviselő-testület megszavazta, hogy az önkormányzat lapszámonként 226 ezer plusz áfát fizessen a Habony-érdekeltségbe tartozó lapért. Kilenc igen és öt nem szavazat mellett fogadta el a közgyűlés a Lokál Extra terjesztése melletti határozati javaslatot.

- Mivel a jobbikos parlamenti képviselő és a DK-s képviselő folyamatosan hazudik ebben a városban, kénytelenek vagyunk a médiánkat erősíteni akár ezen újságon keresztül – mondta akkor a 24.hu híre szerint Cserna Gábor.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.