Vége a botránynak?

D. Sándorné többtucatnyi csalása évült el.
 
 

Vége a botránynak?

D. Sándorné többtucatnyi csalása évült el.
 
 
 
 
 

Vége a botránynak?

D. Sándorné többtucatnyi csalása évült el.

Elévülés miatt szüntetett meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 33 sértett sérelmére elkövetett csalás miatt indult nyomozást D. Sándorné ellen – írja a Magyar Idők Polt Péter válaszára hivatkozva, a kérdést Lukács László György jobbikos országgyűlési képviselő tette fel.

A Bróker Marcsiként emlegetett D. Sándorné a Kun-Mediátor-botrányként elhíresült ügyben 33 sértettnek 211 226 605 forint kárt okozott. 21 sértett esetében teljes egészében, 8 esetében részben megtérült, míg 4 esetében nem térült meg a kár; 5 sértett tett panaszt a megszüntetés ellen, panaszuk elbírálása folyamatban van.

Ismeretes, D. Sándornét San Pedróban tartóztatták le. A Belize-hez tartozó Ambergris Caye sziget északi részén található lakásában fogták el, és ki is adták a magyar hatóságoknak. 2016. december 13-án hozták Magyarországra.

Dobrossy István, a pórul járt befektetők egy részének jogi képviselője a Magyar Nemzetnek korábban azt mondta, katartikus élmény volt a károsultak számára, amikor meghallották a hírt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.