Áder egyedül állt ki...

Orbán és Kövér is ellógott a zászlófelvonásról.
 
 

Áder egyedül állt ki...

Orbán és Kövér is ellógott a zászlófelvonásról.
 
 
 
 
 

Áder egyedül állt ki...

Orbán és Kövér is ellógott a zászlófelvonásról.

Locsogó esőben húzták fel a nemzeti lobogót az augusztus 20-i állami ünnepen, vasárnap reggel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. A közjogi méltóságaink közül a 444.hu információja szerint csak Áder János köztársasági elnök állt ki az esőre. Úgy látszik, hogy Orbán Viktor még nem ért vissza a szabadságról, Kövér László pedig egyelőre letudta az ünneplést szombaton Zalaegerszegen azzal, hogy átadott egy kettős keresztet.

Áder a Kossuth téren felavatott tisztek előtt arról beszélt, hogy három évtizeddel szabadságunk visszanyerése után „újra látnunk kell, hogy csak az lehet igazán a miénk, amit újra és újra képesek vagyunk megvédeni”.

Áder János mellett az mti híre szerint Simicskó István honvédelmi miniszter képviselte a kormányt. Ő arról beszélt, hogy amíg vannak ilyen magyar fiatalok, akik a katonai hivatást választják, és esküjük szerint akár életüket is feláldoznák az ország védelmében, „addig van nemzeti jövőnk”. Hozzátette: ahhoz, hogy gyermekeink, unokáink számára megőrizzük Magyarországot, és magyarként élhessenek itt, meg kell védeni az ország határait, fel kell lépni az olyan veszélyek ellen, mint a tömeges illegális bevándorlás, a terrorizmus.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.