Bokros Lajos kipakolt

Valójában Paks miatt jött Putyin Magyarországra!
 
 

Bokros Lajos kipakolt

Valójában Paks miatt jött Putyin Magyarországra!
 
 
 
 
 

Bokros Lajos kipakolt

Valójában Paks miatt jött Putyin Magyarországra!

A fél várost megbénította hétfőn Vlagyimir Putyin, aki végül állítólagos célját, a dzsúdó vb megnyitóját le is késte.

Sokakat foglalkoztat: mi lehetett a vizit valódi indoka? Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Moma elnöke közzétette a saját verzióját. Szövegét változtatás nélkül közli a nyugatifeny.hu, nem fogsz örülni neki:

“Miért jött megint Putyin? - teszik fel a kérdést sokan, akik felfigyeltek arra, hogy VV (Vlagyimir Vlagyimirovics – a szerk.) sem nyilvános és közös sajtóértekezletet nem tartott, sem a „Debrecenbe kéne menni” nótát nem ismeri, ráadásul az általa annyira szeretett dzsúdó rendezvényről – amiért a magyar kormány állítása szerint egyébként idejött – csúnyán és arcpirító módon elkésett.

Bizony kesereghetnek most azok, akik annak idején lustaságukat polgári engedetlenségnek álcázták az iskolában és nem tanultak meg oroszul. Pedig az orosz sajtó megírta: Putyin Paks miatt jött.

„El kéne már kezdeni azt a beruházást! Hajlandóak vagyunk megelőlegezni az egész 12 milliárd dolláros bekerülési költséget!” – mondta VV az orosz sajtónak és – négyszemközt – Orbánnak is.

Orbán Viktor most nem tudja, mit tegyen. Ezért mozgott kényelmetlenül a tárgyalások előtt kissé kihízott öltönyében. Az orosz diktátor legjobb magyar tanítványa már tudja, hogy a paksi beruházás teljesen fölösleges.

Semmi szükség ekkora mennyiségű, alaperőműben termelt villamos energiára.

Ha pedig Magyarország ekkora összeggel eladósodik Oroszország felé, akkor a huszonegyedik századra ismét vége Magyarország függetlenségének.

Bizony ez kutyaszorító a javából. Megírtam már többször – legutóbb az Élet és Irodalom című színvonalas hetilap hasábjain (2017. augusztus 18.)

Paks II. hazánknak rettenetesen drága, ezzel a technológiával életveszélyes, az orosz függőség pedig elviselhetetlen nemzetbiztonsági kockázat.

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Orbán Viktort utolérte végzete, VV Putyin.

Még örülhet, jobban járt mint Litvinyenko. Tud az orosz diktátor másképp is beszélni...

Vajon mit rejtegetnek Orbán Viktorról a KGB levéltárai?

Magyarország gyenge paraszt az orosz medve sakktábláján. Hatalmas szégyen, sohase felejtsük el, hogy ki okozta ezt..."

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.