Fejjel vertük Lettországot

Megszerezte idei első győzelmét a labdarúgó válogatott...
 
 

Fejjel vertük Lettországot

Megszerezte idei első győzelmét a labdarúgó válogatott...
 
 
 
 
 

Fejjel vertük Lettországot

Megszerezte idei első győzelmét a labdarúgó válogatott...

Futballválogatottunk hozta a kötelezőt, de mivel Svájc és Portugália is győzött, a csoportelsőséget már biztosan nem szerezhetjük meg, és a második helyre is csak matematikai esélyünk maradt. A magyar labdarúgóválogatott 3:1 arányban győzött Lettország ellen világbajnoki selejtezőn. Mivel a szintén a B csoportban játszó Svájc és Portugália is győzött, a csoportelsőséget már biztosan nem szerezhetjük meg.

Bernd Storck szövetségi kapitány együttese már a hatodik percben vezetést szerzett Kádár Tamás fejesével, húsz perccel később pedig Szalai Ádám - szintén fejjel - megduplázta az előnyt. A szünet előtt Korhut Mihály hatalmas hibáját Gints Freimanis büntette meg. A végeredmény a második félidő közepén egy lett öngóllal alakult ki.

A mostani sikerrel továbbra is harmadik helyen álló, de a vb-részvételt illetően reménytelen helyzetben lévő magyarok az ATV híre szerint vasárnap az Európa-bajnok portugálokat fogadják a Groupama Arénában. A pótselejtezőt érő második hely eléréséhez az kellene, hogy miközben az utolsó 3 fordulóban a magyar válogatott 9 pontot szerez, Portugália mindössze egyet, ráadásul brutálisan növeljük a gólkülönbségünket.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.