Kiderítik valaha az igazságot?

Meghosszabbították a nyomozást az ISZSZ ügyében.
 
 

Kiderítik valaha az igazságot?

Meghosszabbították a nyomozást az ISZSZ ügyében.
 
 
 
 
 

Kiderítik valaha az igazságot?

Meghosszabbították a nyomozást az ISZSZ ügyében.

Porga Gyula Veszprém polgármestere 2015. november 2-án tett feljelentés ismeretlen tettesek ellen nagy értékre elkövetett gazdasági csalás és hűtlen kezelés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt.

A Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezetnél tartott belső vizsgálatot követő ellenőri jelentés nyomán Hartmann Ferenc és Katanics Sándor önkormányzati képviselők már 2015 júliusában felhívták a figyelmet a gazdálkodás súlyos hibáira.

Mesterházy Attila országgyűlési képviselő, aki korábban a belügyminiszternél érdeklődött a vizsgálat folyamatáról, ezúttal Dr. Polt Péterhez intézett írásbeli kérdést: „Hol tart a nyomozás a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnál 14000-226/2015. bü számon - hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt – címmel számon tartott ügyben?"

"Az ügyben a nyomozó hatóság 2017. júliusában és augusztusában három személyt hallgatott ki gyanúsítottként, a Btk . 376.§-ának (1) bekezdésébe ütköző és a (4) bekezdés a) pontja szerint minősülő jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt. Személyes szabadságot elvonó vagy korlátozó kényszerintézkedés elrendelésére nem került sor. A nyomozás érdekeire figyelemmel részletesebb tájékoztatást az eljárás jelen szakaszában nem adhatok." – írja válaszában a legfőbb ügyész.

A válaszból az is kiderül, hogy a nyomozást 3 hónappal, 2017. október 24-ig meghosszabbították.

722 nap múltán várjuk az újabb fejleményeket.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.