Négyből négy!

A Kiel ellen is megőrizte veretlenségét a Veszprém.
 
 

Négyből négy!

A Kiel ellen is megőrizte veretlenségét a Veszprém.
 
 
 
 
 

Négyből négy!

A Kiel ellen is megőrizte veretlenségét a Veszprém.

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájának 4. fordulójában megőrizte hibátlan mérlegét a Telekom Veszprém vasárnap. Az ellenfél a csoport utolsó helyén álló THW Kiel volt, amely megszorongatta ugyan a magyar csapatot, de legyőzni nem tudta.

A találkozó elején ellépett a rendkívül gyorsan játszó vendégcsapat 3:7-re, ezért Ljubomir Vranjes vezetőedzőnek már a tizedik percben időt kért. A folytatásban is rengeteget hibázott támadásban a Veszprém, de Renato Sulic beállásával feljavult a magyarok játéka támadásban és védekezésben is. Olyannyira, hogy kilenc percig gólt sem lőtt a Kiel, a hajrában azonban bekeményítettek a németek és 12:15-re megnyerték a 24.hu híre szerint az első félidőt.

Fordulás után nekiesett ellenfelének a hazai csapat, Mikler Roland is nagyon elkapta a fonalat, így sikerült ledolgozni a félidei hátrányt és a két csapat fej-fej mellett haladt. Tíz perccel a vége előtt Nagy László egyik ujja megsérült, ennek ellenére a hajrában, döntetlen állásnál visszaállt (23:23) és gólt is szerzett. A második félidőben a csapat minden tagja hihetetlenül koncentráltan és elszántan játszott és ha nagyon nehezen is, de behúzta a negyedik csoportmérkőzését is.

Ljubomir Vranjes értékelése az NSO tudósítása szerint: – Nagyon elégedett vagyok. Mind a két pontnak, mind az egyre javuló játékunknak örülök. Az első félidőben akadtak nehéz perceink, mert Andreas Wolffnak alig lehetett gólt lőni. Aztán a másodikban a védekezésünk összeállt, Mikler Roland is kitett magáért. Végig harcoltak egymásért a játékosaim, akikre jó hatással volt a szurkolók támogatása is.

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, B-csoport, 4. forduló: Telekom VKC – THW Kiel (német) 26:24 (12:15). Veszprém, 5000 néző. V.: Zotyin, Vologykov (oroszok). Telekom: Alilovic – Marguc 1, A. Nilsson, Nagy L. 3, Schuch, Ilics 6, Ugalde. Csere: Mikler (kapus), Lékai 5, Sulic 2, Dzsamali 1, Tönnesen, Blagotinsek , Gajic 4 (1), Manaszkov 4, Terzic. Edző: Ljubomir Vranjes. Kiel: Wolff – Ekberg 3, Weinhold 8, Wiencek 3, Zarabec 3, L. Nilsson 2, Frend-Öfors. Csere: Landin (kapus), Dissinger 1, Bilyk 3, R. Toft Hansen, Rahmel, Vujin 1, Dahmke, Zeitz. Edző: Alfred Gíslason.

Az eredmény alakulása. 5. perc: 2:3. 9. p.: 3:7. 16. p.: 6:10. 24. p.: 10:10. 28. p: 12:13. 33. p.: 15:15. 38. p.: 18:17. 50. p.: 22:20. 56. p.: 23:23.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.