Bértapsolók?

"Orbán ünnepeltetésére költhetik a tao-pénzeket."
 
 

Bértapsolók?

"Orbán ünnepeltetésére költhetik a tao-pénzeket."
 
 
 
 
 

Bértapsolók?

"Orbán ünnepeltetésére költhetik a tao-pénzeket."

A Demokratikus Koalíció azt állítja, hogy szervezetten, buszokkal szállítottak nézőket Orbán Viktor miniszterelnök hétfői ünnepi beszédére. A párt elnökségi tagja kedden sajtótájékoztatón azt mondta, már csak azért is folytatni fogják a tao-pénzek átláthatóságáért indított pereket, hogy kiderüljön, mennyi közpénzt költött a Fidesz a kormányfő "bértapsolóira".

Ráczné Földi Judit a Népszava információi szerint azt mondta, több fotó is megjelent a helyszín közelében parkoló buszokról, többek között a felcsúti Puskás Akadémia járművéről.

- Nem először merül fel, hogy Orbán Viktor ünnepeltetésére költhetik a tao-pénzeket - folytatta, hozzátéve: a Puskás Akadémia busza "állandó vendég" az állami ünnepeken, feltűnt március 15-én is.

A sajtótájékoztatón a DK szóvivőjét megkérték, hogy kommentálja a miniszterelnök szavait, amelyek szerint "márciusban újrakezdjük. És akkor áprilisban ismét győzni fogunk".

- Az, hogy Orbán Viktor mondja be, hogy mikor lesz a választás, azt jelenti, hogy Áder János nem köztársasági elnök, hanem gyakorlatilag egy fideszes pártkatona - reagált Gréczy Zsolt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.