Soros György világuralomra tör?

A gyűlöletpropaganda letakarja a pozitív dolgokat, pedig...
 
 

Soros György világuralomra tör?

A gyűlöletpropaganda letakarja a pozitív dolgokat, pedig...
 
 
 
 
 

Soros György világuralomra tör?

A gyűlöletpropaganda letakarja a pozitív dolgokat, pedig...

Az említett gyűlöletpropaganda már olyanfokú abszurditásokra ragadtatja a kormány tagjait, és a jól meg- vagy lefizetett holdudvart, a kiszervezett "intézetek" megmondóembereit, hogy a helyzet akár komikus is lehetne, ha nem lenne tragikus, merthogy Magyarországon történik ez, ahol az utóbbi idők keserű tapasztalatai szerint nagy erre a fogadókészség - olvasható a Népszava cikkében.

Legutóbb pédául a hű ifj. Lomniczi úrra (CÖF-CÖKA) hárult a megtisztelő feladat, hogy az "alkotmányjogász" a hajdan a köz-, ma kirzárólag a kormány szolgálatába állított médiában közhírré tegye: Soros György világuralomra tör. Mindezt pedig továbbszórta az éterbe a függetlenségét, ázsióját vesztő  MTI.

Arról pedig csak az internet nyitott és érdeklődő szűkkörű népe értesülhet, hogy a világ körülöttünk korántsem csak ilyen. A túlnyomó többségében inkább empátiánkra, segítségre szoruló embertársaink, a menekültek rendkívül aljas "migránsozós" démonizálása mellett olyan dolgok is történnek 2017 Magyarországán, amiről a Mérce számolt be:

"Szombaton 59 nálunk élő bevándorló kapott magyarországi munkavállalást lehetővé tévő oklevelet a Mighelp nevű, 2009-ben alakult civil szervezetnek köszönhetően. Az Unió és a magyar kormányzati alapok által is támogatott tanfolyamok közül a családi napközi üzemeltetői volt a legnépszerűbb, ezt 20 személy végezte el sikeresen. Daru Anita, a projekt egyik koordinátora elmondta: ez egy valódi piaci űrt hivatott pótolni, hiszen sokan keresnek arabul, vagy épp franciául és spanyolul anyanyelvi szinten beszélő dadákat, felvigyázókat. Egy másik hiányszakmában, az idősgondozásban is oklevelet lehet szerezni a Mighelpnél, emellett például számítógép-kezelői és autóvezetői tanfolyam is szerepel a kurzusok listáján."

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.