Veszélyben van-e az ország?

A DK kezdeményezi Orbán Viktor nemzetbiztonsági átvilágítását.
 
 

Veszélyben van-e az ország?

A DK kezdeményezi Orbán Viktor nemzetbiztonsági átvilágítását.
 
 
 
 
 

Veszélyben van-e az ország?

A DK kezdeményezi Orbán Viktor nemzetbiztonsági átvilágítását.

Vadai Ágnes, a párt alelnöke szerint Tiborcz István, a miniszterelnök veje egy interjúban elismerte, hogy tulajdonos az elmúlt években kétes ügyleteket bonyolító BDPST Zrt.-ben. A cég egyaránt üzletelt a török oligarcha Adnan Polattal és a 25 éven át terrorizmus támogatása miatt FBI-körözés alatt álló Ghaith Pharaonnal.

Feketén-fehéren ki lehet mondani, hogy az Orbán-család nemzetközi bűnözőkkel és terroristákkal üzletelt.

A Demokratikus Koalíció ezért kezdeményezi Pintér Sándor belügyminiszternél Orbán Viktor nemzetbiztonsági átvilágítását. Mint korábban már megírta a 24.hu, Orbán Viktor az egyetlen olyan magyar miniszterelnök, aki nem esett át ilyen ellenőrzésen, a többi kormányfő töltött be olyan tisztséget, ami miatt át kellett világítani őket.

A DK szerint Orbán Viktor nemzetközi bűnöző- és terroristakapcsolatai nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek, ezért el kell rendelni a C-típusú átvilágítását. Tudnunk kell, hogy mennyi terrorizmusból származó pénz került Orbán Viktor családjához, valamint, hogy mennyi magyar közpénz, illetve nemzetbiztonsági szempontból kényes információ került terrorista és bűnözői körökhöz Orbán Viktor családján keresztül.

A DK ezért tudni akarja, hogy veszélyben van-e az ország az Orbán család sötét üzelmei miatt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.