Kampány ellen kampány

A szlovák kormány EU- és NATO-párti kampányt indít.
 
 

Kampány ellen kampány

A szlovák kormány EU- és NATO-párti kampányt indít.
 
 
 
 
 

Kampány ellen kampány

A szlovák kormány EU- és NATO-párti kampányt indít.

A külügyi és európai ügyekért felelős minisztérium indít tájékoztató kampányt Szlovákiában, hogy ezzel hívják fel a közvélemény figyelmét arra, milyen fontos az ország EU és NATO-tagsága. A kampány fő hangsúlya azon lesz, hogy milyen előnyökkel járt az ország számára, hogy csatlakoztak a két szervezethez.

Ivan Korčok külügyi államtitkár elmondása szerint nem az a cél, hogy minden szlovák ember megszeresse a NATO-t, de fel akarják hívni a figyelmet arra, hogy nincs jobb védelmi és biztonsági alternatívájuk a szervezetnél az ország számára. De hangsúlyozta azt is, hogy az EU- és NATO-párti üzeneteknek célja az is, hogy ezzel is harcoljanak a szervezeteket aláásni akaró kamuhírekre építő kampányokkal szemben.

A kampány kifejezetten a nyugati országok és intézmények ellen indított, jelenleg is zajló dezinformációs kampány ellen kíván hatni, írta erről a Denník N nevű független lap. A NATO-párti kampány a 444.hu információi szerint egy nagyobb tagállami projektbe is bekapcsolódik, kezdetnek öt NATO-tagállamban fognak majd hasonló rövid videókat készíteni, hogy ezzel hívják fel a védelmi szövetség fontosságára a figyelmet.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.