Uniós forrásokból...

Mészáros Lőrinc most éppen balettban utazik.
 
 

Uniós forrásokból...

Mészáros Lőrinc most éppen balettban utazik.
 
 
 
 
 

Uniós forrásokból...

Mészáros Lőrinc most éppen balettban utazik.

Uniós forrásokból építhet egy új parkolóházat, illetve egy balett stúdiót Mészáros Lőrinc cége egy konzorcium tagajaként Győrben, tudta meg az Átlátszó. A nyertesek öt hátrányos helyzetű munkavállaló foglalkoztatását is vállalták.

Az önkormányzat tulajdonában lévő Győrker-Szol Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. július elején írt ki közbeszerzést az Árpád parkolóház és balett-terem építésére és csütörtökön hirdették ki az eredményt az uniós közbeszerzési kiadványban.

Nettó 1,67 milliárd forintos ajánlattal a West Hungária Bau Kft. és az Euro Generál Zrt. (W-E 2017 Konzorcium) nyerte a megbízást. A számlát az EU fizeti, ugyanis a beruházás a “Kerékpáros és parkolási infrastruktúrafejlesztés Győrben” című TOP-6.4.1-15-GY1-2016-00001 számú európai uniós pályázat keretében valósul meg.

A közbeszerzéseken régóta sikeres WHB tulajdonosa Paár Attila, aki Tiborcz István minisztelnöki vő üzlettársa; az Euro Generál Zrt.-t pedig 2017 tavaszán vásárolta meg a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Opimus Group Nyrt., amit augusztusban átneveztek Opus Global Nyrt.-re. Az oknyomozó portál cikkéből kiderül az is, hogy öt hátrányos helyzetű munkavállaló foglalkoztatását is vállalták Mészárosék.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.