Orbán slamasztikába kerülhet

Nem tréfa: bizonyítékokat hoztak nyilvánosságra a Pharaon-ügyben.
 
 

Orbán slamasztikába kerülhet

Nem tréfa: bizonyítékokat hoztak nyilvánosságra a Pharaon-ügyben.
 
 
 
 
 

Orbán slamasztikába kerülhet

Nem tréfa: bizonyítékokat hoztak nyilvánosságra a Pharaon-ügyben.

Dokumentumok bizonyítják, a kormányfő kérte, hogy engedjék be a körözés alatt álló szaúdi milliárdost Magyarországra – írja a hirtv.hu.

A miniszterelnök személyesen felelős, hogy a januárban meghalt szaudi milliomos Ghaith Pharon beléphetett Magyarország területére. Harangozó Tamás a honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista alelnöke szerint nagyon sok dokumentum bizonyítja, hogy személyesen Orbán Viktor kérte, hogy engedjék be az országba a nemzetközi körözés alatt álló milliárdost. A képviselő szerint üzleti érdekek álltak a döntés mögött. Arról írt az index tegnap, hogy a milliárdos halála előtt magyar állampolgárságot szeretett volna szerezni.

- A vezetők, a szervek vezetői azok, akiknek törvény adta kötelessége például egy nemzetbiztonsági vagy egy honvédelmi bizottsági ülésen, akár zárt ülésen is minden dokumentumot bemutatni, és egyenes választ adni – hangoztatta Harangozó Tamás.

Aki szerint az egész Pharaon-ügy arról szól, hogy „itt volt egy politikai megrendelés, le van írva a külügyminisztériumnál, a tartózkodási engedély kérelemben, hogy Orbán Viktor kéri, hogy ezt az embert engedjék be, ez nem az ellenzéknek a vélelme, a hivatalos dokumentumban le van írva az első kérelemnél, amikor beengedték Magyarországra, hogy a miniszterelnök találkozó érdekében kéri, hogy engedjék be”.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.