Leárulózták Détárit a Fradi-pályán

Komoly "kritikát" kapott a mérkőzés után Détári Lajos a Honvéd-szurkolóktól.
 
 

Leárulózták Détárit a Fradi-pályán

Komoly "kritikát" kapott a mérkőzés után Détári Lajos a Honvéd-szurkolóktól.
 
 
 
 
 

Leárulózták Détárit a Fradi-pályán

Komoly "kritikát" kapott a mérkőzés után Détári Lajos a Honvéd-szurkolóktól.

Az ezerfős vendégtábor burkoltan leárulózta a Ferencváros jelenlegi edzőjét, vélhetően a korábbi kispesti focista múlt heti nyilatkozatai miatt. Détári elmondta, hallotta a kritikákat, de szerinte a Fradit nem lehet összehasonlítani a Honvéddal.

Boldog volt a Honvéd-tábor a Ferencváros-Honvéd meccs (0:0) után, a vendégszektorban a megszerzett egy pontot is alaposan megünnepelték. Kritikából legfeljebb Détári Lajosnak jutott, neki viszont kőkeményen. Az Üllői úti stadion vendégszektorában lévő mintegy ezer kispesti kórusban üzent Détárinak, vélhetően annak mérkőzést megelőző nyilatkozatai miatt.

A korábbi Honvéd-kedvencnek a televíziós nyilatkozata alatt folyamatosan szólt az "Áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek!" rigmus, de ennél keményebb szidalmakat is kapott Détári, fogalmazzunk úgy, hogy aktusra buzdították a jelenlegi klubjával, a pontos idézéstől eltekintenénk.

A Honvéd-tábor emellett Puskás Öcsit éltette, jelezve ezzel, hogy számukra ő még megmaradt legendának. Détári a televíziós nyilatkozatát követően úgy sétálhatott be a Ferencváros öltözőjébe, hogy komoly füttyszó kísérte minden lépését, igaz, arra gondosan ügyelt, hogy ne reagáljon a szidalmakra.

A Honvéd mesterének, Supka Attilának más volt az útja az öltözőig, hiszen a kispesti közönség a nevét skandálta, talán azért is, hogy még élesebbnek tűnjön a kontraszt a két edző megítélését illetően a mérkőzés utáni felfokozott hangulatban.

A Pepsifoci.hu szerint Détári Lajost a mérkőzés utáni sajtótájékoztató végén, az egyéni interjúk során megkérdezték arról is, mit szól hozzá, hogy egykori klubja szurkolói gyakorlatilag leárulózták. Válasza tömör volt:

- Hallottam. De miért kellene, hogy érdekeljen, mit mondanak? Egy Ferencvárost hogy lehet összehasonlítani a Honvéddal?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.