Kapjatok ki!

"Érdekes" szurkolói felhívás a BL-csapatnál...
 
 

Kapjatok ki!

"Érdekes" szurkolói felhívás a BL-csapatnál...
 
 
 
 
 

Kapjatok ki!

"Érdekes" szurkolói felhívás a BL-csapatnál...

Érdekes felhívást intézett a csapathoz az Olympique Marseille egyik szurkolói csoportja. A drukkerek arra kérik a játékosokat, veszítsék el a Montpellier elleni mérkőzést, és segítsék az ellenfelet abban, hogy elvegye az aranyérmet az ősi rivális PSG-től.

Botrányos mostanában az Olympique Marseille formája, a gárda legutóbbi 11 tétmérkőzéséből 10-et elveszített (a Bajnokok Ligájában a Bayern München ellen vérzett el az alakulat). A legutóbbi fordulóban a PSG otthonában veszített 2:1-re a gárda a bajnokságban, így már csak a 9. helyen áll, azaz már régóta nincsen semmi esélye arra, hogy odaérjen akár csak a dobogóra is.

A déliek bánatát súlyosbítja, hogy a legesélyesebb az aranyra éppen az ősi rivális PSG, amely a Montpellier-vel fut versenyt és a vesztett pontok tekintetében hárommal jobban áll. Éppen ezért a szurkolók akcióba léptek, és az OM Montpellier elleni bajnokija előtt felhívást intéztek csapatukhoz.

"Adjunk meg minden esélyt a Montpellier-nek arra, hogy elvegye a bajnoki címet a PSG-től. Hagyjátok nyerni őket, és ne feledjétek a történelem tanulságait" – olvasható az egyik drukkercsoport weboldalán.

Az utolsó félmondattal a Pepsifoci.hu szerint arra utalnak a szimpatizánsok, hogy 1999-ben úgy nem lett bajnok a Marseille, hogy az utolsó fordulóban a PSG 3:2-re kikapott a szintén az aranyra áhítozó Bordeaux-tól.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.