Komplett hülyék...

Részegek törték össze a foci Eb labdáját.
 
 

Komplett hülyék...

Részegek törték össze a foci Eb labdáját.
 
 
 
 
 

Komplett hülyék...

Részegek törték össze a foci Eb labdáját.

"Komplett hülye vagyok - eltörtem az EURO 2012 labdát" - ez a felirat virított azon a két férfin, akik részegen megrongálták Ukrajnában egy bevásárlóközpont focilabdaszobrát.

Az alkotás az idei, ukrán-lengyel közös rendezésű Euróba bajnokságra készült. A másfél méteres labdaóriás Dnyepropetrovszk városában hirdette az eseményt, mígnem a két férfi részegen elkezdett focizni vele és jó pár helyen berepesztette.

A rendőrség őrizetbe vette két "focistát", a bevásárlóközpont vezetősége pedig 3,5 millió forintnyi kártérítést követelt tőlük. Miután kiderült, hogy reménytelenül - mert az ifjaknak szinte semmijük sincs -, másféle büntetést ötlött ki: odaparancsolta a duót a megrongált labda mellé és 24 órán át ácsorogtatta a "hülye" felirattal. A bevásárlóközpont több fotót is készített a kettősről és közzétette a világhálón.

- Nagyon rosszul viselkedtek, és mindenkinek tudnia kell, mekkora bolondok. Ez sokkal hatékonyabb bármilyen bírságnál - idézi a bevásárlóközpont szóvivőjét az MTI híre.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.