Eto'o kétszer annyit vág zsebre mint a Real bánatos csatára

Ronaldónál kilenc játékos keres jobban a világon.
 
 

Eto'o kétszer annyit vág zsebre mint a Real bánatos csatára

Ronaldónál kilenc játékos keres jobban a világon.
 
 
 
 
 

Eto'o kétszer annyit vág zsebre mint a Real bánatos csatára

Ronaldónál kilenc játékos keres jobban a világon.

Cristiano Ronaldo szomorú. Nem mintha, bármelyik halandó embert ne fognának el depressziós érzések néha, de hát nem mindenki játszik a Real Madrid csapatában és kerülhet azzal a címlapokra, hogy bánatos a lelke. Sokak szerint egyébként szó sincs erről, a portugál aranylabdás egyszerűen megelégelte, hogy már visszavonulófélben lévő sztárok is jobban keresnek nála és fizetésemelést akar. Mert manapság ez a legfontosabb a futball világában. Sajnos.

A Marca össze is gyűjtötte gyorsan, hogy Ronaldo mitől érezheti olyan szegénynek magát: jelen pillanatban kilenc labdarúgó van a világon, aki jobban keres nála és közülük valóban csak Lionel Messire lehet kijelenteni, hogy teljesen jogosan, hiszen mégis csak három aranylabdát gyűjtött be zsinórban.

A világ legjobban fizetett játékosa a nem is olyan régen a Budapest Honvédot az Európa Ligából egyszemélyben kiejtő Samuel Eto'o. A kameruni csatár 20 millió eurót vághat zsebre évente az Anzsi Mahacskala csapatánál. A második helyen Zlatan Ibrahimovic található, akit 14.5 millióval kínál meg évente a francia PSG. Ezután egy érdekes eset következik, hiszen Wayne Rooney-nak is egy hasonló hisztire volt szüksége a Manchester Unitednél, hogy megkapja a harmadik helyre elé 13.8 milliót.

A dobogó után közvetlenül a Manchester City két kiválósága, Yaya Touré (13) és Kun Agüero következik (12.5), majd a Shanghaiban levezető Didier Drogba (12). Ami aztán tényleg kiverheti Ronaldónál a biztosítékot, az Fernando Torres esete lehet, aki gyakorlatilag a semmire szedett össze tavaly 10.8 millió eurót.

A lista legérdekesebb tagja az argentin Darío Conca, aki 10.6 milliót keres szezononként Kínában. Többet kap, mint Lionel Messi (10.5), pedig 29 éves kora ellenére egyszer sem húzthatta fel magára még a címeres mezt. Messi után pedig (a Totalpsort.hu szerint)rögtön jön Ronaldo, aki valóban nagyon szerény körülmények között töltheti midennapjait évi 10 millió eurójával.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.