Győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől

Tatai három góllal mutatkozott be a veszprémi futsal szurkolóknak.
 
 

Győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől

Tatai három góllal mutatkozott be a veszprémi futsal szurkolóknak.
 
 
 
 
 

Győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől

Tatai három góllal mutatkozott be a veszprémi futsal szurkolóknak.

A futsal NB I. tizenötödik fordulójában a szombathelyi együttes óvatos, halogató játékkal kezdett. A veszprémiek ezért már az elején igyekeztek labadaszerzés céljából letámadni a vasiakat. A 12. percben jobboldali akció végén a nagypályáról a futsalra váltó Tatai kapásból "kipókhálózta" a bal felső sarkot, 1:0. Nem sokat kellett várni az egyenlítésre: Finta egy vehemens belemenés után piros lapot kapott és emberelőnybe került a Haladás. A kiállítást követő (15.) percben Halmos révén az egyébként nagyszerűen védő Sárdi hálójába került a labda, 1:1.

A fordulást követően - kihagyott, "elpasszolt" vendég helyzetek után - egy lepattanó labdát Leitold értékesített, 2:1. Később büntetőhöz jutott a Veszprém, Tatai kíméletlenül "bevarrta" a labdát a kapuba, 3:1. A kétségbeesetten egyenlíteni kívánó vasiak ettől kezdve támadásban lehozták a kapusukat. A nagyszerűen helyezkező veszprémi védők a szenzációsan (olykor szerencsével is) védő Sárdival az élen minden próbálkozást hárítottak, s ahogyan az lenni szokott: a szemfüles Tatai révén újabb gólt szereztek, 4:1.

A szezon végén végre megszületett a veszprémiek első hazai győzelme a futsal bajnokság első osztályában.

Jegyzőkönyv. 1. FCV - Admirál-Haladás 4:1 (1:1). Veszprém, 250 néző. V.: Antal (Rózsa, Zimonyi). FCV: Sárdi - Bényi, Tar, Leitold, Szabadfi. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Finta, Tatai, Marosvölgyi, Vas, Gulyás. Edző: Németh Gábor és Tóth Gábor. Admirál-Haladás: Németh K. - Bagó, Koronczai, Kottán, Németh P. Csere: Jurek, Halmos, Horváth, Schimmer, Joó, Czeglédi, Bánfalvi. Edző: Pálmay Tamás. Gólszerzők: Tatai 3, Leitold, ill. Halmos.

További eredmény: Rába ETO - Rubeóla-Csömör 10:0!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.