Visszakapta az eltűnt ereklyéket Széles Sándor

Előkerültek az év edzőjének, Széles Sándornak az eltűnt trófeái.
 
 

Visszakapta az eltűnt ereklyéket Széles Sándor

Előkerültek az év edzőjének, Széles Sándornak az eltűnt trófeái.
 
 
 
 
 

Visszakapta az eltűnt ereklyéket Széles Sándor

Előkerültek az év edzőjének, Széles Sándornak az eltűnt trófeái.

Előkerültek az év edzőjének, Széles Sándornak az eltűnt trófeái. A londoni olimpián aranyérmes úszóink, Gyurta Dániel és Risztov Éva mesterének akadt néhány idegtépő órája a karácsonyi ünnepek előtt, ugyanis azoknak a díjaknak egy része nyomtalanul eltűnt, amelyeket a múlt csütörtökön a Magyar Sportújságírók Szövetségétől kapott a Sportcsillagok Gálaestjén. A trófeákat azonban később leadták a Komjádi-uszodában.

- A Komjádi-uszodából hívtak, hogy leadták a két trófeát. A párom, Csilla azonnal indult is érte, így a számomra roppant értékes díjak jelképesen már a karácsonyfa alá kerülhettek – mesélte Széles a Blikknek, akit két dobogós helyezést követően először választottak meg az év edzőjének. – Csak annyit tudok, a becsületes megtaláló rájött, hogy legkönnyebben úgy juttathatja el hozzám ezeket az elismeréseket, ha az edzések színhelyén, a Komjádiban leadja őket. Onnan pedig azonnal értesítettek bennünket. Ezúttal is köszönet mindenkinek, akik közreműködtek abban, hogy visszakapjam az eltűnt ereklyéket.

- Rengetegen jöttek gratulálni, veregették a vállamat, sokan kértek közös fotót is. Valószínűleg az egyik ilyen alkalommal kerülhettek ki a kezemből a díjak, s mire megfordultunk, csak a hűlt helyüket találtuk – elevenítette fel a történteket Széles. – Már a gálán, a SYMA-csarnokban kerestük őket, még be is mondattuk a műsorközlővel, hogy jelentkezzen, aki megtalálta, de nem volt eredménye a kutatóakciónak. Így a hatalmas üveg pezsgővel és a vándordíjjal voltunk kénytelenek hazaindulni, a saját serleg és a kis Oscar-szobor sorsáról semmit nem tudtunk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.