Második hely a német testvérvárosban

Kasza Viktor lett a teremtorna legjobb kapuvédője.
 
 

Második hely a német testvérvárosban

Kasza Viktor lett a teremtorna legjobb kapuvédője.
 
 
 
 
 

Második hely a német testvérvárosban

Kasza Viktor lett a teremtorna legjobb kapuvédője.

Második helyen végzett az 1. Futsal Club Veszprém csapata a németországi Passauban, a megyeszékhely testvérvárosában zajló nemzetközi teremtornán.

A mérkőzéseken nem futsal szabályok szerint, hanem 5x2-es kapura játszva zajlottak a küzdelmek. A veswzprémiek a csoportmérkőzéseken két győzelemmel és egy vereséggel jutottak túl. E meccseket követően a helyiekkel (FC Passau) játszottak a döntőbe jutásért. Ekkor magabiztosan, remek játékkal négy gólt lőve kerültek tovább.

A döntőben a tavalyi győztes SV Schalding csapatával találkoztak. A 20 perces fináléban a németekre jellemző nagy iram jellemezte a játékot, melyben felváltva estek a találatok. Még a hajrában is vezetett az FCV, amikor a két gyors találattal fordított a német gárda.

Összességében a veszprémiek jól alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez (műfüves pálya, 5-ös labda, palánk), de ez a mérkőzéssorozat még így is jól szolgálta a felkészülésüket a bajnokság tavaszi folytatására.

Az ünnepélyes eredményhirdetés alkalmával az ezüstérmen kívül még egy elisnerés jutott a bakonyiaknak: Kasza Viktor lett - teljesen megérdemelten - a torna legjobb kapusa!

Jegyzőkönyv. Csoportmérkőzések: Veszprém–Waldkirchen 3:1, -SV Schalding 0:1, -Salzweg 4:0. Az elődöntőben: Veszprém–FC Passau 4:0. A döntőben: Veszprém–SV Schalding 3:4.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.