Gerát Anglia helyett Budapesten műthetik

Nincs még döntés arról, hol műtik majd meg Gera Zoltán sérült térdszalagját.
 
 

Gerát Anglia helyett Budapesten műthetik

Nincs még döntés arról, hol műtik majd meg Gera Zoltán sérült térdszalagját.
 
 
 
 
 

Gerát Anglia helyett Budapesten műthetik

Nincs még döntés arról, hol műtik majd meg Gera Zoltán sérült térdszalagját.

Egervári Sándor szövetségi kapitány honlapunknak elmondta, amennyiben a magyar válogatott csapatkapitánya úgy dönt, hogy Budapesten kerüljön sor a beavatkozásra, akkor próbálnak neki megfelelő segítséget találni. Egervári elmondta, a tervek szerint Gera a következő idényre már jó állapotban kezdheti meg a felkészülést.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy még kérdéses, hol műtik Gera Zoltán sérült térdét. A korábbi térdműtétjét Angliában végezték, de az nem lett tökéletes, és vannak olyan vélemények, hogy az újabb sérülés is a korábbi kevésbé sikeres operációnak lehet a következménye.

Felmerült annak a lehetősége is így, hogy Budapesten fekszik kés alá a válogatott csapatkapitánya, ezzel kapcsolatban megkerestük Egervári Sándort, akitől azt kérdeztük, hogy a nemzeti csapat orvosi stábja milyen segítséget tud adni, illetve kikéri-e az ő véleményüket Gera a kérdésben.

– Neki kell meghozni a döntést, hogy hol műtik majd meg, nyilván keresi a lehetőséget, hogy a lehető legjobb helyen műtsék meg, Szilágyi Györggyel, a válogatott csapatorvosával és velem is tartja a kapcsolatot. Amennyiben úgy dönt, hogy Magyarországon szeretné a műtétet, erre az esetre próbáltunk neki segíteni - Szilágy doktor és a válogatott orvosi bizottsága a világhírű térdspecialista dr. Hangody Lászlót ajánlaná a számára. De a döntést természetesen ő hozza meg, ugyanakkor a klubjával is egyeztetnie kell. Biztos vagyok benne, hogy megfelelő kezekbe fog kerülni.

Amikor a szövetségi kapitánynak megemlítettük, hallani olyan véleményeket, amelyek szerint Gera legutóbbi angliai műtéte nem sikerült tökéletesre, Egervári így reagált felvetésünkre.

– Azt nem mondhatjuk, hogy nem volt sikeres, hiszen Gera a felépülése után csúcsformájában játszott. Az, hogy pont ugyanaz a szalag szakadt el, amelyet megműtöttek, ez okozhat esetleg kérdőjeleket a műtét lebonyolítása kapcsán. Én nagyon nem is folyok ebbe bele, hiszen ez a szakemberekre tartozik, feltételezéseket sem szeretnék mondani.

A legfontosabb kérdés persze az, mikor térhet vissza a pályára a magyar válogatott csapatkapitánya,

– Amelyik orvos majd belenéz a térdébe, az tud majd többet mondani róla, de a tervek szerint a következő idényre már jó állapotban kezdheti el a felkészülést - mondta honlapunknak Egervári.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.