A rendőrök segítettek a szülő nőn

Példás együttműködés a rendkívüli hóviharban.
 
 

A rendőrök segítettek a szülő nőn

Példás együttműködés a rendkívüli hóviharban.
 
 
 
 
 

A rendőrök segítettek a szülő nőn

Példás együttműködés a rendkívüli hóviharban.
A rendőrök segítették kórházba a vajúdó kismamát

A kaotikus állapotok ellenére akadtak a múlt heti időjárási megpróbáltatásnak említésre méltó eseményei is.

A legnagyobb hóviharban például a zirci rendőrőrs parancsnoka és egy körzeti megbízott segített eljutni a veszprémi kórházba egy vajúdó kismamának. Az őrsparancsnok kollégájával a 82-es számú főutat ellenőrizte, ahol a hóban elakadt kamionok műszaki mentése folyt éppen. A gépkocsisor a nehezen járható útszakaszon a mentés miatt feltorlódott, időnként beállt.

Egy kétségbeesett férfi rohant ekkor oda az egyenruhásokhoz, és elmondta, hogy a veszprémi kórház szülészetére tart vajúdó feleségével, de beragadtak az álló gépkocsisorba.

A kollégák egyből gondoskodtak arról, hogy a szülni készülő nőt szállító gépkocsi soron kívül eljusson a kórházba. Egy megkülönböztető jelzést használó járőrautó felvezetésével elindultak Veszprém irányába, közben rádión értesítették a megyei ügyeletet az esetről. A veszprémi rendőrök gondoskodtak arról, hogy a nehezen járható utakon mindig gyorsan átjussanak.

Közben az ügyeletes telefonon értesítette a kórházat, így amikor odaértek, már vártak a kismamára és egyből a szülőszobába tolták be. Egy kis új élet viharos körülmények között, de megérkezett a világba...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.