Mourinho nem volt ott...

Válságértekezlet volt a Real Madridnál?
 
 

Mourinho nem volt ott...

Válságértekezlet volt a Real Madridnál?
 
 
 
 
 

Mourinho nem volt ott...

Válságértekezlet volt a Real Madridnál?

A Marca beszámolója szerint egyfajta válságértekezletet tartott a napokban a Real Madrid. Az ebéden részt vett Florentino Perez elnök és José Ángel Sánchez általános igazgató mellett a két kapitány, Iker Casillas és Sergio Ramos, José Mourinho ellenben nem volt jelen.

A közelmúltban egyre többet hallani arról a spanyol sajtóban, hogy belső problémák vannak a Real Madridnál. A beszámolók szerint ebből az okból kedden összeültek az illetékesek, és közös ebéden vitatták meg az aktuális kérdéseket.

A tanácskozáson részt vett Florentino Perez elnök és José Ángel Sánchez általános igazgató is, a csapatot pedig Iker Casillas és helyettese, Sergio Ramos képviselte. José Mourinho tudott az eseményről, de nem vett részt rajta.

A beszélgetés fő témája a csakfoci.hu értesülései szerint az öltöző és a vezetőedző viszonya volt, emellett szó esett az idény hátralévő részével kapcsolatos célokról is. A Marca szerint Casillas és Ramos biztosította az elöljárókat arról, hogy a gárda egységes, és az edzővel egyetemben azon van, hogy minél több címet húzzon be az évad során.

Ami a prémiumokat illeti: a Bajnokok Ligája cím összesen 10 millió eurós, azaz fejenként nagyjából 400 ezer eurós jutalmat ér a labdarúgóknak, ha pedig tetemes hátrányból sikerül megnyerni a bajnokságot, az mindenkinek 350 ezer eurót hozhat a konyhára.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.