"Tiszteljük Mourinhót, követjük őt!"

Most akkor van puccs a "blankóknál", vagy nincs?
 
 

"Tiszteljük Mourinhót, követjük őt!"

Most akkor van puccs a "blankóknál", vagy nincs?
 
 
 
 
 

"Tiszteljük Mourinhót, követjük őt!"

Most akkor van puccs a "blankóknál", vagy nincs?

A Marca nevű spanyol újság ma azzal robbantott bombát a nemzetközi sajtóban, hogy állítólag Iker Casillas és Sergio Ramos ultimátumot adott a Real Madrid elnökének, miszerint vagy ők, vagy José Mourinho távozik az idény végén.

Napközben Florentino Pérez rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hazugságot közölt cikkében a Marca, és szóba sem került a csapatkapitányokkal folytatott megbeszélésén az edző személye. Az elnök a FourFourTwo.hu információja szerint dühösen reagált a vádakra, amelyeket határozottan visszautasított, és közölte: az újság átlépett egy határvonalat.

Nemrég a két érintett játékos, Iker Casillas és Sergio Ramos adott ki egy négypontos közleményt. Íme:

1. Az klub elnökével és az általános igazgatóval folytatott keddi találkozó során nem vetődött fel ultimátum az edzőjével kapcsolatban.

2. A Real Madrid csapatkapitányaiként, és mint egy nagyszerű, profi klub tagjai kategorikusan visszautasítjuk a nevünkkel és a csapattársaink nevével való visszaélést egy hamis információ közlésére.

3. Szeretnénk a támogatásunkról biztosítani az edzőnket, José Mourinhót, aki felé a legmélyebb tiszteletünket szeretnénk kifejezni.

4. És végül: a szurkolókkal és a tagokkal szeretnénk közölni azon meggyőződésünket, miszerint - mint eddig is - kizárólag velük közösen vagyunk képesek leküzdeni a kitűzött céljainkat.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.