Leukémiás a női kézilabda-válogatott kapitánya

Karl Erik Böhn kezelését megkezdték Norvégiában.
 
 

Leukémiás a női kézilabda-válogatott kapitánya

Karl Erik Böhn kezelését megkezdték Norvégiában.
 
 
 
 
 

Leukémiás a női kézilabda-válogatott kapitánya

Karl Erik Böhn kezelését megkezdték Norvégiában.

A nemzeti válogatottal decemberben Európa-bajnoki bronzérmet nyerő norvég szakembernél egy év eleji vizsgálat során akut leukémiát diagnosztizáltak, amelynek azonnal megkezdték gyógykezelését Oslóban - számolt be a magyar szövetség..

Karl Erik Böhn a nyárig terjedő időszakig kezelései mellett a magyar válogatott felkészítésének stratégiai-tervezési, elemző munkáját végzi. A napi gyakorlati teendők, illetve a március 18-24., illetve a május 31.-június 9. között rendezendő válogatott hetek idején a közös felkészülések levezetése Siti Bea edző feladata lesz.

A tervek szerint a csapat a nyár elején Norvégiába utazik edzőtáborozni, ekkor – amennyiben gyógykezelése megengedi - Karl Erik Böhn várhatóan személyesen is ott lesz a válogatottal.

- A Magyar Kézilabda Szövetség nevében teljes támogatásomról biztosítottam Karl Erik Böhnt - hangsúlyozta Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. - Mellette állunk, és amiben csak tudjuk, segítjük gyógyulását. Biztos vagyok benne, hogy Karl Erik, azaz KEB fél év múlva egészségesen és teljes erővel folytatja majd munkáját a magyar női válogatott mellett, és - amennyire kezelése engedi - a következő hónapokban is aktívan dolgozik majd a csapat sikeréért.

A Magyar Kézilabda Szövetség további tájékoztatásig arra kéri a szurkolókat és a nyilvánosságot, hogy Karl Erik Böhn mielőbbi gyógyulása érdekében biztosítson teljes nyugalmat a magyar női válogatott szövetségi kapitányának.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.