Rendőrségi hírek

Igazoltatás, elfogás, előállítás, lopás, engedély nélküli vezetés és iskolakerülés ügyében is intézkedtek.
 
 

Rendőrségi hírek

Igazoltatás, elfogás, előállítás, lopás, engedély nélküli vezetés és iskolakerülés ügyében is intézkedtek.
 
 
 
 
 

Rendőrségi hírek

Igazoltatás, elfogás, előállítás, lopás, engedély nélküli vezetés és iskolakerülés ügyében is intézkedtek.

A veszprémi rendőrök két személyt bűncselekmény elkövetése miatt tetten értek és elfogtak, míg hármat előállítottak, és emellett két körözött személyt is kézre kerítettek.

x

Pénteken délután a Veszprémi Járásbíróságon igazoltatták a járőrök azt a 26 éves tapolcai férfit, aki ellen a Veszprémi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit, elfogását követően a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

x

Pénteken este 22 óra körüli időben a járőr megjelent Veszprémen egy körözött személy feltételezett lakcímén. A lakáson a keresett férfi nyitott ajtót, adatai ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy ellene a Veszprém Megyei Bíróság BV. csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés alapján a rendőrök elfogták, előállították, majd a Veszprém Megyei Bíróság BV Intézetébe szállították.

x

Engedély nélkül vezetett és még ittas állapotban is volt az a 45 éves veszprémi férfi, akit igazoltattak a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei péntek (2013. 02. 08.) este Veszprém külterületén. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Az ellenőrzés alkalmával arra is fény derült, hogy a középkorú férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a gépkocsi műszaki érvényessége egy éve lejárt, a személygépkocsit a Veszprémi Okmányiroda ideiglenesen kivonta a forgalomból. A 45 éves férfi ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

x

Feljelentés tett egy bakonyszentkirályi lakos a Veszprémi Rendőrkapitányságon február 10-én, falopás miatt. Elmondta, hogy saját tulajdonában lévő területről ismeretlenek közel két tucat akácfát vágtak ki, amely meghaladja az 50 ezer forintos kárértéket. A járőrök adatgyűjtő munkáját siker koronázta, mert még aznap elfogtak két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a cselekmény elkövetésével. A két gyanúsított, a kihallgatás során a lopást elismerte.

x

Nem akart iskolába menni a hét utolsó tanítási napján az a 14 éves fiú, akiről a Zirci Reguly Antal Szakképző Iskola portása tett bejelentést, hogy az iskola területén tartózkodik, de nem az oktatási intézmény tanulója. A Zirci Rendőrőrs járőrei a fiút igazoltatták, az ellenőrzés során kiderült, hogy a bakonyoszlopi Általános Iskola tanulója, és a bakonynánai lakásotthon lakója. A gyermeket az iskola vezetőjének átadták az egyenruhások.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.