A legújabb rendőrségi hírek

Gyermekkocsival loptak, rendszámtáblát cseréltek, ittasan vezettek, kaputelefont rongáltak - igen változatos a skála a rendőrségi ügyekben.
 
 

A legújabb rendőrségi hírek

Gyermekkocsival loptak, rendszámtáblát cseréltek, ittasan vezettek, kaputelefont rongáltak - igen változatos a skála a rendőrségi ügyekben.
 
 
 
 
 

A legújabb rendőrségi hírek

Gyermekkocsival loptak, rendszámtáblát cseréltek, ittasan vezettek, kaputelefont rongáltak - igen változatos a skála a rendőrségi ügyekben.

Nemzetközi ügy - Egy Ausztriában talált angol rendszámot illesztett márkás, bal kormányos autójára egy herendi férfi, akit a veszprémi járőrök vontak intézkedés alá vasárnap délelőtt. A 44 éves gépkocsit vezető férfi elismerte a cselekményt elkövetését, ellene egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Nem gyereket toltak a kocsiban - Újabb babakocsis elkövetőket fogtak el a veszprémi rendőrök vasárnap délután. Most Veszprémben próbált meg észrevétlenül eltolni néhány lopott tárgyat két fiatal, amelyeket egy tárolófeltörés során szereztek meg. A 25 éves férfit és a 15 éves lányt a bejelentő zavarta meg a bűncselekmény elkövetése közben, így a gyorsan helyszínre érkező járőrök még a lépcsőház közelében elfogták a - lopott - babakocsit toló párost. A két elkövetőt az intézkedő rendőrök elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás ellenük.

Rendőrkézen a hajmáspusztai betörők - A hétvégén, a Zirc Rendőrőrs járőrei igazoltattak egy gépjárművezetőt, és a személyautóban ülő személyeket, mivel Papp Gyula r. zls körzeti megbízott tájékoztatta őket, hogy információja van arra vonatkozóan, hogy a gépkocsiban tartózkodók betöréses lopást követtek el Hajmáspuszta majorban. A társaság Bakonyszentkirály-Hajmáspuszta külterületén lévő tanyán a lakatokat lefeszítve, a bejárati ajtókat megrongálva behatolt 4 épületbe, azok különböző helyiségeibe, majd onnan csaptelepeket, szerelvényeket, kéziszerszámot, rézcsöveket tulajdonítottak el kb. 70 ezer forint értékben. A személyautóban utazó személyeket lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították. Az utasok közül egy 21 éves férfiről kiderült, hogy ellene a Győri Járásbíróság és a Soproni Járásbíróság elfogató parancsot adott ki.

Előállították a kaputelefon rongálót - A körzeti megbízottak szombat hajnalban megjelentek Veszprém, Munkácsy M. utcában mert onnan bejelentés érkezett, hogy valaki megrongálta az egyik lépcsőház kaputelefonját. A közelben igazoltattak egy fiatalembert, akinek a keze vérzett, a barátja elmondása alapján azért mert a kaputelefont ittasan rongálta, azt ütötte vele, Ő megpróbálta megfékezni de nem sikerült neki. A 20 éves veszprémi fiatalembert garázdaság vétsége miatt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ellene büntetőeljárás indult.

Ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból - A hétvégén a veszprémi rendőrök ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Vasárnap hajnalban a Brusznyai utcában intézkedés alá vontak egy Audi személygépkocsi vezetőjét és utasait. A sofőrt előállították mintavételre ittas vezetés gyanúja miatt, a 28 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.

Nem segített az Energizer - Nem segített az „akár tízszer tovább tart” szlogennel reklámozott tartós elem sem annak a 41 éves férfinek a menekülésben aki a megyeszékhely egyik nagyáruházából próbálta meg azokat fizetés nélkül kivinni. Az áruház biztonsági őre felszólítására kifutott a parkolóba, ahol a biztonsági őr utolérte és visszakísérte az üzletbe, ahol előkerültek a ruházatából az eltulajdonított elemek, 3980 Ft értékben így a lopási kár megtérült, a férfivel szemben az intézkedő rendőrök helyszíni bírságot alkalmaztak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.