Elveszített alsóházi rangadó

A rájátszás második fordulójában ismét nagy lehetőséget szalasztott el a veszprémi futsalcsapat.
 
 

Elveszített alsóházi rangadó

A rájátszás második fordulójában ismét nagy lehetőséget szalasztott el a veszprémi futsalcsapat.
 
 
 
 
 

Elveszített alsóházi rangadó

A rájátszás második fordulójában ismét nagy lehetőséget szalasztott el a veszprémi futsalcsapat.

A futasl NB I. rájátszásának második fordulójában ismét nagy lehetőséget szalasztott el bakonyi gárda a MAFC ellenében és így tovább kell küzdeniünk a bennmaradásért.

Hihetetlenül rosszul kezdték a mérkőzést, hiszen fél perc elteltével már (Sivák) vezetést szereztek a vendégek, 1:0. A „lelki sokkból” a tizedik percben sikerült kikeveredniük magukat, amikor Tatai szép találatával egyenlítettek (1:1), sőt két perc múlva Molnár góljával már az FCV vezetett, 2:1. A félidő hátralévő részében mindkét oldalon adódtak helyzetek, de újabb gól nem született.

A második játékrészben (megint) „bennmaradtak” az öltözőben a hazaiak és két perc alatt a MAFC - Csernai és Máthé révén - visszavette a vezetést, 2:3. A 24. percben újabb jó helyzetkihasználással Füsy már kétgólos előnyt szerzett a vendégeknek, 2:4. Szerencsére a 25. percben egy szép támadás végén Molnár szépítésével a bakonyiak visszajöttek a meccsbe, 3:4. Izgalmas, parázs volt a játék ebben az időszakban. A 29. percben egy kontratámadás végén (Fehér) ismét kettő volt a különbség a MAFC javára, 3:5. A 33. percben Bényi (a jegyzőkönyv szerint Tatai) talált a hálóba, 4:5.

A hátralévő időszakban rohamozott az FCV. Tatai a 38. percben megkapta a második sárga lapját, ezért felmutatták neki a piros lapot, így három emberre fogyatkozott az FCV. Fél perccel a mérkőzés vége előtt kiegészültek a hazaiak és megpróbáltak mindent, de végül nem sikerült számukra az egyenlítés.

Összességében több vitatható játékvezetői ítélettel (még több rövidzárlattal) hozta magát nehéz helyzetbe a bennmaradásért folytatott küzdelemben a Veszprém.

Jegyzőkönyv. VFC - BME MAFC Docler Akadémia 4:5 (2:1). Veszprém, 300 néző. V.: Solymosi (Futó, kovács). FCV: Varga – Bényi, Tatai, Farkas, Molnár. Csere: Kasza (kapus), Finta, Pálfi, Szabadfi, Bakay, Leitold, Marosvölgyi. Edző: Németh Gábor és Tóth Gábor. MAFC: Gremsperger - Sivák, Csernai, Máthé, Kertész. Csere: Komáromi (kapus), füzy, Kulik, Fehér, Andorka, Analics, dr. Varró. Edző: Kőrösi Zoltán. Gólszerzők: Tatai, Molnár 2-2, ill. Sivák, Csernai, Máthé, Füzy, Fehér.

A rájátszás második fordulójának másik eredménye Csömör FC – Cső-Montage 5:8.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.