Darabolós gyilkosságra készült a volt fideszes képviselő

Rosszul választott, utóbbi cinkosa ugyanis feldobta a bandát.
 
 

Darabolós gyilkosságra készült a volt fideszes képviselő

Rosszul választott, utóbbi cinkosa ugyanis feldobta a bandát.
 
 
 
 
 

Darabolós gyilkosságra készült a volt fideszes képviselő

Rosszul választott, utóbbi cinkosa ugyanis feldobta a bandát.

A "piszkos munkát" mással végeztette volna el: bérgyilkosokat fogadott, a holttestek eltüntetésével pedig egy fiatalembert bízott meg. Rosszul választott, utóbbi cinkosa ugyanis feldobta a bandát.

Lapértesülés szerint három embert vettek őrizetbe a rendőrök Balatonfűzfőn, miután megtudták, mire készülnek. Az internetes portál úgy tudja, a felbujtó egy Veszprémben praktizáló, de vállalkozóként is ismert ügyvéd, egykori fideszes önkormányzati képviselő, bizonyos H. Tamás.

A rendőrség az esetről sajtótájékoztatón számol be, így részleteket egyelőre nem közöltek. Csupán annyit mondtak, hogy elfogtak egy csoportot, melynek tagjai előre kitervelten, nyereségvágyból akartak ölni.

Pénteki információk szerint az ismert ügyvéden és a bérgyilkosokon kívül egy fiatalember is érintett az ügyben. Az ő dolga lett volna a „takarítás”. Azt tervezték, hogy lecsalják az ügyvéd üzletfeleit Balatonfűzfőre, egy házba, ott elkábítják és megölik, végül pedig nyomtalanul eltüntetik őket. A fiatal azt a feladatot kapta, hogy feldarabolja és savval eltüntesse a holttesteket. Úgy tudják, a „munkáért” százmilliós jutalom járt volna, és bár a férfi fontolóra vette az ajánlatot, inkább felkereste egy rendőr ismerősét, és feldobta a társaságot. A Terrorelhárítási Központ emberei így lesben álltak a háznál és amikor mindenki megérkezett, lecsaptak. Az ügyvéd állítólag menekülni akart, de elfogták.

Az internetes portál értesülései szerint H. Tamást jó kapcsolatokkal rendelkező, sikeres üzletemberként ismerik a térségben, volt fideszes önkormányzati képviselőként számos helyi fejlesztési projektet vezetett, közel-keleti kapcsolatait igyekezett minél gyakrabban kamatoztatni. Állítólag egy kétmilliárd forint értékű ingatlanügyből kívánt nyertesen kikerülni, vélhetően ezért akart végezni üzletfeleivel.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.