Már a remény is távolodik...

Szinte megoldhatatlan helyzetbe került a veszprémi fulsalcsapat.
 
 

Már a remény is távolodik...

Szinte megoldhatatlan helyzetbe került a veszprémi fulsalcsapat.
 
 
 
 
 

Már a remény is távolodik...

Szinte megoldhatatlan helyzetbe került a veszprémi fulsalcsapat.

A futsal NB I. rájátszásának kiesés ellen zajló zónájában a veszprémiek az Üllő-Cső Montage gárdáját fogadták. A gárda abban a tudatban lépett pályára, hogy amennyiben sikerül nyerniük, nagy lépést tesznek az osztályozós szereplés elérése felé.

Ennek ellenére a vendégek szereztek gólt egy támadás végén (0:1), sőt újabb helyzetük támadt, amit sikerült Kasza Viktornak hárítani. Az ötödik percben felébredt a hazai együttes és sorra alakította ki helyzeteit. A tizedik percben egy szép támadás végén Vas egyenlített, 1:1. Lendületbe maradt a bakonyi csapat és egymás után háromszor is a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól. Így döntetlennel vonultak a csapatok pihenőre.

A lelátón joggal bosszankodtak a zerény számban megjelent nézők a kihagyott helyzetek miatt.

A második játékrészben látszott, hogy a vendégeknek az egy pont is elegendő a bennmaradáshoz. A hazaiak kissé tanácstalanul igyekeztek gólt szerezni, ami végül Finta révén a 29. percben sikerült is, 2:1. Nem örülhettek azonban sokáig a vezetésnek a csarnok szurkolói, hiszen két perc múlva egyenlített az üllői együttes, 2:2. Ráadásul még ebben a percben kiállították a vendégektől Szalayt, ezért kettő percig emberelőnyben támadhatott az 1. FCV. Jól védekezett a vendégcsapat, így nem sikerült gólra váltani az előnyt. Jött, ami ilyenkor törvényszerű és egy kontratámadás végén Bényi Kálmiról került a hazai kapuba a labda, 2:3.

Öt perc volt vissza ekkor még a mérkőzésből és a Németh Gábor vezette együttes a klub honlapjának tudósítása szerint mindent megpróbált az egyenlítés érdekében. Ekkor már a kapuslevitellel is kíséerleteztek, de nem jártak sikerrel.

Jegyzőkönyv. Alsóházi rájátszás, nyolcadik forduló: 1. FCV – Üllő FC Cső-Montage 2:3 (1:1). Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok, 200 néző. V.: Solymosi (Futó, Richter). VFC: Kasza – Bényi, Leitold, Hazuga, Molnár I. Csere: Varga T. (kapus), Pálfi, Finta, Vas, Farkas, Bakay, Weisz. Edző: Németh Gábor. Cső-Montage: Laucsek - Szalay, Takács M., Krizbai, Simon Zs. Csere: Molnár L. (kapus), Kanalas, Mezőfalvi, Póta, Erdős, Klacsák, Riscutia. Edző: Jávor István. Gólszerzők: Vas, Finta, illetve Simon, Erdős, Bényi, öngól.

A másik eredmény: Debrecen – MAFC-BME 3:7. Az élen az állás: 1. MAFC-BME 33, 2. Üllő-CsM 31, 3. Rubeola Csömör 23, 4. 1. FC Veszprém 21, 4. Debrecen 20.

A kilencedik fordulóban a veszprémiek a kiesésben szintén érdekelt Rubeola Csömörhöz utaznak, az utolsó, tizedik fordulóban pedig szabadnaposak lesznek. A Debrecen viszont mindkét játéknapon szerezhet pontot...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.