Elégtételt érez ByeAlex

Elsőként jelentették be a magyar továbbjutást.
 
 

Elégtételt érez ByeAlex

Elsőként jelentették be a magyar továbbjutást.
 
 
 
 
 

Elégtételt érez ByeAlex

Elsőként jelentették be a magyar továbbjutást.

A Magyarországot képviselő énekes a verseny második elődöntőjében a 17 előadóból a tíz legjobb közé került a szakmai pontok és a közönségszavazatok kombinációja alapján kialakult összesítésben, így lett a 26-os döntő résztvevője.

ByeAlex 12-ikként lépett színpadra a teltházas Malmö Arenában. Előadását a testvére, Amiizmus által készített háttérgrafikák kísérték. ByeAlex fekete bőrfelsőben és szürke sapkában énekelt, mögötte Wéber Helga vokálozott, mellette Kővágó Dániel gitáros volt a színpadon.

- Nagyon ideges voltam, de sikerült, és ez fantasztikus. Érzek némi elégtételt, hiszen néhány hónapja egy civil voltam, aki számokat írogatott, aztán megnyertem A Dalt. Utána szétszedtek, azt mondták, mennyire rossz, hogy én győztem, majd most Malmőben magyarul énekeltem, és bejutottam a döntőbe – mondta a színpadról lejőve ByeAlex az MTI-nek.

Hozzátette: célja a döntőbe jutás volt, hogy megmutassa „a mostanában nagyon kishitű magyaroknak, nem kell azonosulni senki mással".

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét szombaton rendezik, a Magyar Televízió közvetíti az eseményt.

A második elődöntőben rajtunk kívül még kilenc országnak sikerült biztosítania helyét a szombati fináléban: Azerbajdzsán, Grúzia, Románia, Norvégia, Izland, Örményország, Finnország, Málta és Görögország versenyzője is színpadra lép majd.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.