Rendőrségi hírek...

Autó- és motorbalesetek a megyében, s trükkös tolvajokat, valamint körözött személyt sikerült elfogni.
 
 

Rendőrségi hírek...

Autó- és motorbalesetek a megyében, s trükkös tolvajokat, valamint körözött személyt sikerült elfogni.
 
 
 
 
 

Rendőrségi hírek...

Autó- és motorbalesetek a megyében, s trükkös tolvajokat, valamint körözött személyt sikerült elfogni.

- Meghalt egy ember egy kigyulladt autóban szerdán Veszprém megyében. Öcs és Ajka-Padragkút között, a szántóföldön égett az autó, egy ember meghalt. A mentők nagy erőkkel, mentőhelikopterrel vonultak az esethez, de segíteni már nem tudtak az autóban lévő emberen, akinek a személyazonosságát még próbálják megállapítani a rendőrök - tájékoztatta a mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-t. Pillanatnyilag azt sem tudni, hogy férfi vagy nő égett benn az autóban.

- A szomszéd éberségének és a rendőrség gyors reagálásának köszönhetően gyorsan kattant a bilincs azokon a trükkös tolvajokon, akik hétfőn a délelőtti órákban a megyeszékhelyen mentek be egy családi házba. Először a szomszédba ment be az egyik elkövető, azonban az otthon tartózkodó 18 éves hölgy elzavarta a férfit, a gépkocsi rendszámát pedig felírta. Nem sokkal később, fél három körül Veszprémben a Harkály utcában egy idős házaspárnál jelentek meg. Tetőjavítás ürügyén bejutottak lakásába, majd a sértett figyelmét elterelve eltulajdonították több százezer forintját. A rendőrök gyors reagálásának - és a rendszámot felíró hölgynek - köszönhetően a hazafelé tartó gyanúsítottakat a Balatonalmádi Rendőrkapitányság illetékességi területén ellenőrzés alá vonták. A jármű átkutatásakor több, a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyat találtak náluk. A személyeket a Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei elfogták, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, majd a veszprémi nyomozók - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. Nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást B. László 54 éves, D. Gábor 43 éves, valamint H. László 24 éves kaposvári lakosok ellen. Velük szemben a további eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

- A hétvégén 3 motorkerékpáros balesetnél helyszíneltek a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai, mindhárom balesetben megsérült a motoros. Honda motorkerékpárral közlekedett szombat délután a 7301-es számú főúton Nagyvázsony felől Veszprém irányába az a motoros, aki egy balra ívelő útkanyarulatban a járművel megcsúszott, jobbra letért az útról és a vízelvezető árokba sodródott. A baleset következtében a motort vezető személyen kívül könnyebben sérült az utasa is. [p]Egy német állampolgár vasárnap délután Honda motorkerékpárjával a 8-as számú főútvonalon Ajka felől Várpalota irányába közlekedett, amikor egy előtte haladó és forgalmi okból fékező Toyota személygépkocsinak ütközött. A motorkerékpárt vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Kawasaki motorral közlekedett az a győri férfi, aki vasárnap kora délután Veszprémfajsz külterületén szenvedett balesetet, amikor az előtte haladó járműoszlop előzésébe kezdett. A balról történő előzés közben a járműve jobb oldalával nekiütközött a járműoszlop elejéről balra, egy földút felé balra kanyarodó személygépkocsival. A motoros itt könnyű sérülést szenvedett.

- Veszprém, Haszkovó utcában vasárnap délután igazoltattak a járőrök egy szentkirályszabadjai lakost, akinek az elfogását a Veszprémi Járásbíróság rendelte el garázdaság bűncselekmény miatt. V. Norbert 29 éves férfit az egyenruhások elfogták, majd a rendőrkapitányságon őrizetbe vették.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.