Rendőrségi hírek...

Újabb sikeres akciókat hajtottak végre a megyeszékhely járőrei.
 
 

Rendőrségi hírek...

Újabb sikeres akciókat hajtottak végre a megyeszékhely járőrei.
 
 
 
 
 

Rendőrségi hírek...

Újabb sikeres akciókat hajtottak végre a megyeszékhely járőrei.

- A megyeszékhely belterületén a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelői június 12-én az esti órákban ellenőrzés alá vontak egy német hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsit, melyhez egy lakókocsi volt kapcsolva. A személygépkocsi alvázszámának ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy ahhoz magyar hatósági engedély és jelzés tartozik, ezért a balesethelyszínelők a német hatósági jelzést lefoglalták. L. Roland 22 éves Várpalotai lakos a rendelkezésre álló adatok alapján tettével megvalósította az egyedi azonosító jel meghamisításának bűntettét, így ellene büntető eljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

- A veszprémi megyeszékhely egyik élelmiszer áruházából érkezett bejelentés június 11-én kora este, mert két fő fizetés nélkül akart távozni a boltból. A kiérkező járőröknek az áruház vagyonőre elmondta, hogy a két személy a táskájába rejtett hét darab, különböző márkájú tusfürdőket. A járőrök a helyszínen igazoltatták O. Zsolt 21 éves lakcím nélküli, valamint K. Alexandra 21 éves veszprémi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy több hasonló cselekmény miatt a városi kapitányságon büntetőeljárás van folyamatban ellenük. A fiatalokat előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

- Kedden a déli órákban Veszprémben egy fiatalember egy hölgy társaságában sétált, mikor velük szemben egy látásból ismert fiatal szemben közlekedett, akinek köszönt. A köszönést a fiatal félre értette, azt gondolta, szidalmazzák, ezért rövid szóváltást követően egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte az Őt üdvözlőt. Nem sokkal később a közelben újra összetalálkoztak, és szóváltást követően ismét bántalmazta a neki korábban köszönő fiút, közben dulakodás során a földre kerültek, a küzdelemnek egy arra közlekedő szolgálaton kívüli rendőr vetett véget. Gy. János 21 éves veszprémi lakost a járőrök előállították, a vele szemben alkalmazott drog teszt pozitív eredményt mutatott, ellene garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás.

- Hajmáskéren június 11-én a déli órákban édesanyját bántalmazással fenyegette meg az utcán egy férfi, aki 300 ezer forintot követelt tőle. A férfinek vélhetően kábítószerre kellett volna a pénz. Az anya nem teljesítette fia kérését, aki válaszul bántalmazta őt. A nő a további bántalmazás elől a közeli gyógyszertárba menekült és onnét kért segítséget. A rövid időn belül helyszínre érkező rendőrök a lakásáról előállították T. Zoltán 20 éves hajmáskéri férfit, akivel szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott. A férfi ellen zsarolás bűntette miatt indult büntetőeljárás.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.