Isten, Haza, Család 2013-ban...

A Fidesznél a család visz mindent!
 
 

Isten, Haza, Család 2013-ban...

A Fidesznél a család visz mindent!
 
 
 
 
 

Isten, Haza, Család 2013-ban...

A Fidesznél a család visz mindent!

A "Pestlőrinc-Csepel tengelyen" pár napja kirobbant botránnyal foglalkozott posztjában az Egyenlítő blog. A szerzők megállapítják: az "Isten, Haza, Család" konzervatív szentháromságban a család már megelőzte a hazát.

A blogger kissé pikírten megjegyzi, az újabb botrány bizonyítja, hogy a család szempontja annyira fontossá vált a magukat konzervatívnak tekintők számára, hogy "a mindenható vezető pozíciója eléggé bizonytalan".

Ezt az állítást arra alapozzák, hogy Pestlőrinc-Pestszentimre önkormányzatától Csomó Tamás alpolgármester sógorának még honlappal sem rendelkező cége kapott egész éves bevételét meghaladó megbízást. Ezután a céget a csepeli városvezetés is foglalkoztatni kezdte.

A két fideszes vezetésű kerület hasonló döntése nem meglepő, hiszen a pestlőrinci és csepeli városgazda cég vezetésében egyaránt megtalálható egy bizonyos Werner Péter. Aki - bár ezt a Magyar Narancs meg nem erősített információkra hivatkozva közölte - a saját felesége cégétől rendel bort reprezentációs célra, természetesen önkormányzati számlára. A bejegyzésben feltűnik még egy pestlőrinci önkormányzati képviselő felesége, aki a csepeli önkormányzatnál dolgozik, és egy Werner Tamás nevű úr is, aki szintén önkormányzati alkalmazott és szintén közeli rokon.

Ezek alapján vonta le a blog alapján a Stop.hu cikke azt a következtetést, hogy a Fidesz-KDNP számára még mindig a nagyon fontos a családok boldogulása. Igaz, Szicíliát emlegetik párhuzamként, de a blogszféra már csak ilyen.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.