Risztov Éva otthagyta az edzőtábort

Edzője egyelőre nem tud magyarázatot adni a történtekre.
 
 

Risztov Éva otthagyta az edzőtábort

Edzője egyelőre nem tud magyarázatot adni a történtekre.
 
 
 
 
 

Risztov Éva otthagyta az edzőtábort

Edzője egyelőre nem tud magyarázatot adni a történtekre.

Risztov Éva, a londoni olimpián 10 kilométeres hosszútávúszásban aranyérmet szerző versenyzőnő szó nélkül otthagyta ott a hódmezővásárhelyi edzőtábort, ahol a közelgő világbajnokságra készülnek a magyar úszók.

- Éva fogta magát, otthagyta az uszodát, és hazament Debrecenbe. Azóta nem is tért vissza, ott készül a világbajnokságra. Nem tudok mondani semmit, Évát kellene megkérdezni, hiszen mégiscsak ő ment el. Én nem éreztem semmi előjelét annak, hogy néhány héttel a barcelonai világbajnokság előtt ilyen fordulat következik kapcsolatunkban - olvasható edzője, Széles Sándor mesteredző nyilatkozata a Blikkben.

Risztov Éva Kiss László szövetségi kapitány kérdésére csak annyit válaszolt, nem érzi jól magát abban a közegben, jobb lenne számára, ha visszatérhetne Debrecenbe.

Az úszás, különösen a hosszútávúszás egyéni sport, ennek ellenére senki sem képes egyedül megfelelően felkészülni a nagy világversenyekre. Barcelonában június 20-án kezdődnek a nyíltvízi és 28-án a medencés versenyszámok, így Risztovnak addig is a 28 éves Papp Márk és az ifjú, még csak 16 éves Ferenczi Fanni segít a felkészülés utolsó szakaszában.

A debreceniek klasszisa 1500 méter gyorson és 10 kilométeren áll rajthoz Barcelonában, ahol hasonlóan a londoni olimpiához az összeveszés ellenére a Széles Team tagja, Kovácshegyi Ferenc segít majd.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.