Megjelent a megyei rendőrfőkapitány is...

Elszabadultak az indulatok Vámosszabadiban.
 
 

Megjelent a megyei rendőrfőkapitány is...

Elszabadultak az indulatok Vámosszabadiban.
 
 
 
 
 

Megjelent a megyei rendőrfőkapitány is...

Elszabadultak az indulatok Vámosszabadiban.

Újabb fordulójához érkezett a Vámosszabadiba tervezett menekülttábor ügye. Hétfőn a megyei rendőrfőkapitány és a Bevándorlási Hivatal főigazgatója viharos hangulatú, késő estébe nyúló fórumon próbálta meggyőzni a helyieket arról, hogy nem kell aggódniuk a kormány döntése miatt, sem közegészségügyi, sem közbiztonsági veszélyt nem jelent a tábor üzemelése.

Már a fórum elején lehetett sejteni, hogy a vámosszabadiakat nem lesz könnyű meggyőzni. Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási Hivatal főigazgatónője elnöke minden érvet felsorakoztatott, de a fórum részt vevői nem hitték el a vezető szavait.

Volt, aki – hatalmas üdvrivalgás és taps közepette – a Tavares-jelentésre adott parlamenti válasz egy mondatát idézte: „A magyarok nem akarnak többé olyan Európát, ahol a szabadságot korlátozzák, ahol a nagyobb visszaél a hatalmával, ahol csak a kisebbnek kell tisztelnie a nagyobbat.

Az indulatok csak forrtak, mert a hivatal vezetője többször is elmondta: a döntés megszületett, a munkálatok folynak, két-három hét múlva nyit a tábor.

- Főkapitány úr! Én nem akarok szögesdrót mögött szabad lenni. Ez a mi hazánk! Én nem akarok szögesdrót mögött élni – mondta a fórum egyik résztvevője az ATV.hu híre szerint a megyei rendőrfőkapitánynak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.