Lopakodik a Fidesz

"Csányi, Demján és Széles most bánta meg"
 
 

Lopakodik a Fidesz

"Csányi, Demján és Széles most bánta meg"
 
 
 
 
 

Lopakodik a Fidesz

"Csányi, Demján és Széles most bánta meg"

Szanyi Tibor szerint a kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt és meg nem valósuló hangulatjavító intézkedéseket jelent be, miközben a költségek jelentősen emelkednek, a devizahitelesek problémájára pedig nem született valódi megoldás.

Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja, országgyűlési képviselő vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány bejelenti a "hangulatjavító intézkedéseket", amelyekből folyamatosan "visszatáncol", majd semmi nem lesz belőlük. Az MSZP visszautasítja, hogy zavaros ígéretekkel, pénzosztással kecsegtet Orbán Viktor, miközben az élelmiszerek ára 15-20 százalékkal emelkedett, a kisebb költségek pedig duplájára, triplájára nőttek.

A képviselő szerint a héten "bepánikolt" a burzsoázia, Csányi Sándor OTP-vezérigazgató eladta a bankban lévő részesedésének jelentős részét, a piacról beszerezhető információk szerint pedig a Fidesz "lopakodik" be a helyére. Csányi Sándor, Demján Sándor, Széles Gábor most bánta meg, hogy "összeölelkezett Orbán Viktor diktátorral" - hangsúlyozta Szanyi Tibor.

A devizahitelekkel kapcsolatban az MTI híre szerint azt mondta, elég a kormány szemfényvesztő tetteiből, a végtörlesztés és az árfolyamgát nem elegendő lépés, a kormánynak neki kell állnia a szakmailag megalapozott tárgyalásoknak az érintett felekkel.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.