Mától öt napon át: Gyere a Parkba!

Nyárbúcsúztató családi napok a VMK előtti szabadtéri színpadon.
 
 

Mától öt napon át: Gyere a Parkba!

Nyárbúcsúztató családi napok a VMK előtti szabadtéri színpadon.
 
 
 
 
 

Mától öt napon át: Gyere a Parkba!

Nyárbúcsúztató családi napok a VMK előtti szabadtéri színpadon.

Kellemes szórakozást ígér a megyeszékhely (helyi és környékbeli) lakóinak a Városi Művelődési Központ programsorozata, amely - péntek kivételével - minden nap este kezdődik. Az ingyenes látnivalóra minden érdeklődőt szívesen látnak a szervezők.

A részletes program, augusztus 26-án (hétfőn) a Tánc és az ének napján, 19 órától: A Golding és a HEMO Winner együttes táncbemutatója, valamint Arany Timi énekszámai. 20.15-től: Kovács Mária, Kádárné Hegedüs Veronika és Gál Károly operett számokat ad elő.

Augusztus 27-én (kedden) a Humor napján, 19 órától: Stand-up comedi est Lovász Barnabással, Somogyi Andrással ás Orosz Györggyel.

Augusztus 28-án (szerdán) a Tánc és a zene napján, 19 órától: a Free Dance, a HEMO modern táncműhely és az Acro Dance látványos programja. 20.15-től: Halas Adelaida műsora, szólógitáron kíséri Nagy Miklós.

Augusztus 30-án (csütörtökön) a Klezmer zene napján, 18 órától: Erdélyi Gábor fotókiállításának megnyitója. 19 órától: a Veszpremer Klezmer Band koncertje.

Augusztus 31-én (pénteken) a Család és a játékok napján, 10 órától a Mátrai Wood szervezésében szabadtéri logaikai és ügyességi játékok. 10.30-tól Búzás Csaba énekel a hat éven aluli kicsiknek. Délután, 16 órától "Mazsola és Tádé" címmel az Ametiszt bábegyüttes előadása a 2-7 éves gyekekek részére. Este 18 órától a Molnár-trió harmonikajátéka kínál alkalmat némi nosztalgiára.

Augusztus 31-én (szombaton) a Hagyományok napja alkalmából 19 órától a Veszprém-Bakony táncegyüttes látványos folklórparádéja várja az érdeklődőket, az ő műsoruk után Kovács Norbert "Cimbi" vezetésével a Zagyva-banda zárja a közel egyhetes programsorozatot.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.