Lehallgatták az ellenzéket Baján?

Feltűnően sok mindent tud Zsigó Róbert.
 
 

Lehallgatták az ellenzéket Baján?

Feltűnően sok mindent tud Zsigó Róbert.
 
 
 
 
 

Lehallgatták az ellenzéket Baján?

Feltűnően sok mindent tud Zsigó Róbert.

Sokasodnak a furcsaságok Baján: azt követően, hogy a Fidesz az egyik szavazókörben elért, a többihez képest aránytalanul kiugró szavazatszámmal megnyerte az időközi választást, a város fideszes polgármestere szó szerint ismertette a közgyűlésben, miről beszélgetett az Együtt-PM egyik aktivistája telefonon. Nem vele. Az érintett, Bogád Zoltán feljelentést tett - írja a Cink.hu.

Zsigó Róbert a bajai közgyűlésben egy szocialista képviselő kérdését követően részletezte, miről is társalgott a Bajnai Gordon nevével fémjelzett párt aktivistája egy főtéri kávézó teraszán üldögélve.

Bogád Zoltán, a telefonáló aktivista szerint egyértelmű, hogy ki- vagy lehallgatták a beszélgetését, utóbbira utal az a körülmény is, hogy a Fidesz szócsöveként funkcionáló városvezető nem csak azt tudta, Bogád miről beszélt, hanem azt is, hogy beszélgetőpartnere miket válaszolt.

Az aktivista parádés megszövegezésű feljelentést tett az ügyben, megemlítve azt a körülményt is, hogy a kampány másfél hete alatt egy-két ember mindvégig követte, gondosan ügyelve arra, hogy Bogád mindig láthassa őket - feltehetően az volt a céljuk, hogy megfélemlítsék.

Bogád Zoltán volt az, aki felismerte, azonosította Kubatov Gábor közvetlen munkatársát, amint az eligazítást tartott néhány férfinak, akik utóbb megzavarták Bajnai Gordon rendezvényét.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.